Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2023 14:36 - Украйна сега не е нацистка, а е сатанинска държава!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1406 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.04.2023 14:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Писателят и публицист Дмитрий Олшански в своя Telegram-канал обосновава, защо не е правилно, да наричаме днешна Украйна - нацистска държава, а украинците - нацисти.
Така могат да мислят само тези, които не знаят нищо за същността на истинския исторически нацизъм...
Украйна съвсем не е нацистска държава, а е - сатанинска!
Според религиозния мироглед, бесовете се вселяват (или - обладават) човека и той става (явно или неявно) бесноват. И веднага започват да му внушават разни безумни, разрушителни идеи/
Бесовете са съблазняюващите гласове или "меката сила", довеждаща чоовека до безумие и гибел.
С какво е силна Украйна, сега? Например, с измамническият "кол-център", уж, на руската Сбербанка, от който център, от Винице (Западна Украйна), дяволски гласове хипнотизират руски пенсионери, да си предават всичките спестявания, и уговарят простички хора от провинцията, да палят военните мобилизационни пунктове. Дяволски гласове звънят на майки на войници и издевателстват над тях, след реалната и или мнимна смърт на техните синове. Такива гласове убедиха бившата руска феминистка, да отиде в кафето и да взриви там бомба.
Вездесъщите украински "незалежни" спамъри, проникават навсякъде (с активна помощ на господарите на интернет). Навсякъде в интернет са украинските комментатори, модератори, доносници, ботове и виртуални тълпи, изригващи проклятия. И всичката тази огромна, реална и виртуална сила, неуморно натрапва "жълто-синьото" си въздействие в интернет и в социалните мрежи.
А танцуващите около Киевопечорската Лавра (и в цяла Западна Украйна), под мощни рок и "чалга" ритми, нима са нацисти? Не, те са бесове. 
Но и без социалните мрежи, без жените в тях, и без телефонните измамнически центрове, — има големи тълпи хора, които някога бяха “нормални”, същите, като нас, но после в тях влезе невидимият дух на украинството и "надукраинството" — и те буквално побесняха.
Те започнаха да викат, да освиркват, да бягат, където им видят очите, в емиграция, да късат всичките си стари връзки и да крещят своето откачено "слава-украине", по всеки повод, и без повод, - както в църквите вият бесноватите.
Ето защо Украйна сега е държава-бяс и нация-бяс.
Признавам си, че преди да стана свидетел на всичките тези събития, изобщо не предполагах мащаба и опасността от това инфернално (адово) начало, и никога не бих повярвал, че то може така мощно да изхожда от уж нормални, светски майки. Чак докато не видях отварянето на портала към ада — в Одеса, на 2 май 2014 г.
И сега какво да правим със всичко това? — Можем само да укрепваме духовната си отбрана.
И нека не се поддаваме на раздиращите съзнанието вълни, които внушават, — на едни зло, а на други —  чувство за чуждо агресивно могъщество, —  за да не се възцари накрая, пълна безнадежност.
Бесовете страшно крещят, те са много силни, но някъде дълбоко в руското търпение и в руската, бавно събуждаща се съпротива, има нещо много по-силно».



https://rusvesna.su/news/1681097158


Прввод, Григор Симов  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28383529
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930