Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2023 16:58 - Актуално! На бизнеса му трябват работници - полуроби, и не го е грижа, какво ще стане утре
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 779 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 16.04.2023 17:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Заместник говорителят на Московската Държавна Дума, журналистът Андрей Медведев в своя Telegram-канал обсъжда въпроса за миграцията в Русоя, от азиатските страни.
«Лобистите за бесконтролна миграция от Централна Азия, на работници в строителството и търговията, поръчаха изследване, което да ни убеди, че без мигранти, Русия няма как да мине. Уж, че за запазване броя на  населението, трябвало всяка година да се канят, годишно, по 390 000 до 1 милион, и повече, мигранти. 
Минимум, на Русия и трябвали 430 хиляди мигранти годишно.
Интересното е, че авторите на „изследването”, до един, са се образовали допълнително, на Запад, в САЩ и Западна Европа.
Не, че се съмнявам в качеството на образованието на Запад. Въпроса е в методите на миграционната политика и в резултатите от нея, за които ежедневно чуваме.  Явно, авторите искат да видят в Русия, райони напълно неконтролируеми от полицията, с етнически общности, които влияят на политиката, на бизнеса и на системата за национална сигурност. Впрочеем, нека погледнем гр. Челябинск, например. Там вече е така. 
Авторите на лобистското „изследвание” се опитват да ни уверят, че историята с Челябинск, трябва да стане норма, навсякъде (както вече отдавна е и в България, и в Европа, и в САЩ). Защото, без мигранти, не можело. Трябвало значи, да потърпим, иначе ще измрем. 
А защо авторите на изследването, изобщо не се сещат, и не предложат, примерно, да приемем закон за улесняване преселването на руснаците, от съседните страни, и да ги избавим от унизителните процедури в миграционните служби? Когато само в Казахстан живеят три милиона рунаци, и при нарастващата там русофобия, стотици хиляди искат да се преселят в Русия. А държавата ни има всички възможности да им осигури в Родината, средства за първоначално устройване. Но не! 
Не че няма пари. Ако нямаше, как тогава, семействата на мигрантите от Азия, не говорещи руски, се докарват в Русия, с наши средства, и тук получават всичко, вкл. социална помощ. Защо тези пари не се дават за репатриране на руснаците?
Така мигрантите стават голяма тежест за икономиката ни. И няма никакви икономически ползи от каненето на мигранти, които, освен това, нямат никакво желание да се интегрират или поне да уважават страната, в която са пристигнали (Както е с мигрантите и в България, и в цяла Европа. И това е напълно очевидно!).
Аз, по принцип, не съм против миграциите. Ето, да речем, бурите от Южна Африка (потомци на европейци). Стотици семейства бури търсят къде да се преселят (понеже са тероризирани и избивани от местните негри, но никъде не ги приемат, защото са европейци по произход!?). Или религиозните европейци, на които не им харесва внедряването на ЛГБТ-идеологиите, в училищата и в обществото. Много от тях са готови да дойдат в Русия. Още сега.
Но такива хора на бизнеса не му трябват. Бизнесът иска полуроби, и не иска да знае, какво ще стане утре. (А всъщност, знае, и точно това иска! Г.С.)


https://rusvesna.su/news/1681556669

Превод, Григор Симов



Гласувай:
2



1. nikikm - БИЗНЕСЪТ?
16.04.2023 19:39
Смесването на расите и заличаването на белите по света е целта.За това се развъждат циганите в България,а където няма се внасят мигранти! Руснаците измират /намаляват/ по един милион годишно и там тече същият процес,както у нас,независимо,че уж сме от двете страни на барикадата.Разделенията по света са условни,макар последствията да са трагични и истински за обикновените хора.Путин и Зеленски имат един господар. Потърпевши са народите! Световното робство,наречено глобализация не е отменено!
Христос возкресе! Светли празници.
цитирай
2. grigorsimov - Воистина возкресе!
17.04.2023 11:13
Амин.
цитирай
3. radostinalassa - Америка вече е почти фалирала..
17.04.2023 12:59
Затова тя ограбва нас, Западна Европа. Трябват и богатствата на Сибир и Украйна. Какви идеалисти са само.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28388953
Постинги: 4304
Коментари: 7564
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930