Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2008 16:06 - Апокалиптични предвестия
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3052 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.11.2008 10:22Несъмнено, за мюсюлманите и исляма настъпват времена, в сравнение с които, "възродителният процес" в комунистическа България, бе невинна игра. Но войната срещу исляма, е само част от многовековната война на "нечистите сили", срещу вярата в непреходните духовни ценности, и на първо място, – срещу християнството и "европейската" арийска раса!

Първите сериозни успехи на "нечистата сила – Илюминати", в безмилостната война срещу християнството, – започнали с "реформацията", при която, християнската вяра, в обхванатите от протестанството, региони, е така ревизирана, че да е проводник и съюзник на злото, срещу християнството. А православното християнство, особено след комунистическите терористични вакханалии в Русия и източна Европа, отдавна е обезглавено и неутрализирано! Така, "нечистите сили", последователно налагат своя "нов световен ред", като целят да превърнат света, в истинска "империя на злото", първообраз на която са измислените от тях, съветски сибирски лагери и комунизмът в Камбоджа! А сибирските лагери, и цялата идеология и практика на комунизма, включително, "конгресите" и "тезисите" на комунистическите партии, са проектирани, писани и дирижирани, от над-масонските "Сионски" институти на запад!  И инструкциите за дейността на КГБ и ДС службите на комунистическите режими, също са идвали от запад, а събираната информация в тези служби директно е препращана, освен в Москва, и на запад, в "Сионските" централи!! А висшите ръководства на комунистическите партии, винаги са били, и са, под пълния контрола и под закрилата на "злата световна сила"!

Настъпващата "Глобализация", прикривана зад благовидни думи, ще е безогледна диктатура на световните банки и техните компании, а "правителствата" ще са само "местни управи" на превърнатите в трудови лагери "държави"! И тогава не ще има, нито "Свободна Европа", нито "Амнести интернешънъл", нито човешки права, нито даже "Арменски поп"! Всичко това го пише, черно на бяло, в многократно залавяните и публикувани "сионски протоколи"!

Явно не е далеч времето, когато последните християни и всички съвестни хора, ще биват хулени, гонени и разпъвани, така, както и първите християни не са. И когато сянката на Антихриста, напълно закрие небосвода, и в света угасне всяка надежда за духовен напредък, – тогава, земният живот ще изгуби смисъл, – и най-вероятно, това ще е "краят, и новото начало"!

А който се успокоява, че огромният технически напредък, през последния век, и относителното материално благоденствие в по-богатите западни страни, – все пак са изключително постижение, – ще е добре да има предвид, че без съответен духовен напредък, – техническият прогрес и материалното благоденствие, – по-скоро, са зло! А днешното благоденствие на запада ще се срине само с едно щракване пръстите на "великия майстор на злото". И това време не е далече!

Темплиери, розенкройцери, масони, "малтийски" и всякакви други сатанински ордени; антропософи, теософи, сциентолози и безброй още, новоизмислени псевдодуховни учения, идеологии и "науки", се създават и фаворизират, единствено с цел, да ерозират и рушат християнството, и всяка автентична, добронамерена вяра, за да се изтрие и споменът за човешка съвест и за вяра в доброто!

За съжаление и българинът, Петър Дънов, след "школуване" в Америка, е провел такъв "духовен" експеримент и в България, с който увлякъл доста млади хора, и с тайното си политическо влияние, улеснил настанаяването на съветския болшевизъм у нас, което несъмнено е било и една от целите!

И аз много години искрено симпатизирах на тези учения, и особено, на "учението" на Дънов, докато постепенно не осъзнах истинския генезис и цели, на това, и на множеството подобни учения. Ще спомена само, че Петър Дънов се е представял за прероден Христос и за нещо много повече от Господ, но в предсмъртното си бълнуване е давал отчет пред "съветски" генерал!  Не случайно, Георги Димитров и Дънов са живели в един двор, а съветското посолство е построено върху имота на "Бялото братство" на Дънов. 
През времето на цялото си "учителстване" или проповядване, Дънов не е давал да се спомене и дума, против болшевишкия СССР, а точно по това време, там са извършвани едни от най-масовите злодеяния и жестокости, в цялата дотогавашна история!

Затова днес в България, след зулумите на комунистите срещу народа ни и срещу православната ни църква, – ние, православните християни, сме като стадо без пастир. И ще е прекалено наивно да се надяваме, че гонителите и рушителите, нямащи никакво чувство за вина и покаяние, ще се загрижат за вярата, а още по-малко, за нас, обикновените християни. Продължим ли да чакаме, ще дочакаме още по-големи беди, разочарования и подигравки с вярата, като следния пример, от есента на 2004 г:, когато, преди Коледа, по БНТ излъчиха неколкосериен американски филм, в който, на практика, "дяволът ни четеше евангелието"! И никой от православните "Отци", или "уважавани интелектуалци", не реагира публично!?

Такива подигравки с вярата ни се вършат постоянно, особено преди Коледа и Великден"! А православните ни архиереи, най-вероятно ще продължат да се държат все така "безхаберно", – затова, може би най-приемливият и безболезнен избор за останалите, на практика, без духовни пастири, български православни християни, ще е: – Приобщаване към църквата на останалите верни, на стария църковен календар, или най-добре, към православните староверци !?

Да, съзнавам, че тук е възможно и да греша, но за да не грешим повече и да не се лутаме непрестанно, – настоятелно трябва да търсим истините за миналото и за настоящето ни, и никога да не губим вяра в истината и доброто!

(От книгата "Срещу течението")
Гласувай:
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 25864665
Постинги: 4068
Коментари: 7184
Гласове: 8094
Архив
Календар
«  Май, 2023  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031