Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2008 01:24 - "Нов завет на Сатаната" – програма на Илюминати, за завладяване на света
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3063 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.12.2008 21:51


Предупреждението за пореден път остава нечуто, – същата година започва "Великата френска революция". Един от документите, притежание на баварското правителство, бил така нареченият 


 "Нов завет на Сатаната"!
................................................... 

Планът на Илюминати, от 18-ти век, за завладяване на света
от сайт: http://www.xnetbg.com/new/content/view/13/40/1/3/

("Илюминати" се отличават идейно от масоните и господарите им, "Сионските мъдреци, само с това, че са редактирали "протоколите", т.е., плановете им, така че да не личи че са писани от ционистите! – Г.С.)

Вайсхаупт поканил Джон Робисон на среща с цел да го вербува като агент, инфилтриран в масонските ложи в Англия. Робисон бил професор по философия в университета Единбург и секретар на Кралския Орден в Единбург, масон – висока степен в Шотландската ложа.

Дълбоко потресен от плана, който Вайсхаупт му разкрива, Робисон запазва самообладание, все едно е напълно съгласен с конспиративните цели на неговия колега. През 1789 г. с цел да предупреди другите правителства, проф. Робисон публикува книга, озаглавена “Доказателство за конспирация, целяща унищожаването на всички правителства и религии”. Предупреждението за пореден път остава нечуто, – същата година (Илюминати) започва Великата Френска Революция. Един от документите – притежание на Баврското правителство – бил така нареченият "Нов завет на Сатаната", чието съдържание се отнася до плановете и начина, по който Илюминати смятат да завладеят света. Ето и откъси от него:


""Първата тайна в хода на управлението на хората, това е овладяването на общественото мнение, при което е необходимо да се посеят раздори и съмнения, както и да се насаждат противоречия между хората едни към други по повод техните възгледи, и така, докато не загубят окончателно ориентация. Докато не се объркат напълно и не решат, че е най-добре по политически въпроси изобщо да нямат собствено мнение.


Необходимо е да се възбужда народно недоволство, да се разпространява бездуховна литература. А след всичко това, по-нататък задачата на пресата е да показва неспособността (и некадърността на не-илюминатите) на управлението в държавния и религиозния живот.


Втората тайна се състои в това, че начело се изкарват слабостите на хората, дотогава докато хората не спрат да се разбират един с друг. Преди всичко е нужно да се борим със силата на отделната личност, защото няма нищо по-опасно от нея. Ако тази силна личност притежава творческа духовна енергия, посланието и може да достигне до милиони хора.


Посредством завистта и войната чрез глад и разпространение на болести всички народи трябва да бъдат доведени до ситуацията, когато те не ще могат да видят никакъв изход освен този, който им се предлага: пълно подчинение на Илюминати.


Ако някоя държава е разяждана от вероятност за революция или в следствие на гражданска война е изправена пред опасността от нападение от външен враг, то това се явява като благоприятен ход за събитията и всичко работи в наша полза.


Нужно е да се приучат хората към използването на квитанции, като истински монети, да се задоволяват с външната страна в гонитба за удоволствия и непрекъснато търсене на нещо ново, оплитайки се накрая в паяжината, и така да следват Илюминатите.


Посредством развращаване на обществото хората ще бъдат лишени от всякаква вяра в бога.


Чрез последователна обработка на словото, устно и писмено, а също така и чрез специално разработени форми на измама, хората ще попаднат под волята на Илюминатите.


Способността да се мисли самостоятелно трябва да бъде ликвидирана, чрез вкарване на готови възгледи.


Духовните сили на хората трябва да бъдат подкопани чрез използването на куха демагогия.


Масите трябва да останат слепи, неразумни лишени от собствено мнение, за да не им се дискутира държавното устройство. Трябва да ги управлява ... неумолима сила, на принципа на безусловното подчинение.


Световното господство трябва да се постигне само по заобиколни пътища - чрез целенасочено подриване на действителните свободи. Чрез законодателството, пресата, изборите, ...


Чрез целенасочено разбиване на държавното устройство, съответното правителство трябва да бъде принудено да се мъчи дотогава, докато само не осъзнае готовността си да предаде властта си в ръцете на Илюминати, за да запази мира.


В Европа е нужно тепърва да се поражда неразбирателство между народите, расова и религиозна ненавист, за да се появят непреодолими раздори, които нито една християнска държава не ще превъзмогне. Във всички страни по света трябва да се посеят раздори, безпорядък, враждебност, за да се приучат държавите към страх, както и да се стъпче всяка една възможност за оказване на съпротива.


Така наречените "просветени държавници" следва да се отстраняват от властта чрез преврати и операции на агентурата.


Чрез създаване на корупция във всички държавни институции, правата трябва да бъдат поставяни под владението на Илюминати.


Посредством специално режисирани кризи, в хода на които, достъпните парични средства биват изземвани от оборота и по този начин се предизвиква срив в паричното стопанство на съответната държава. Но това няма да засегне Илюминати (тъй като те са предварително предупредени и са взели мерки.)


Силата на парите трябва да стане единствена сила, движеща търговията и производството, за да може посредством парите и производството бизнесмените да получават политическа власт. Редом в елита би трябвало да попаднат и зависещите от Илюминати богати личности. А полицията и армията остават вън от кръга на елита.


Чрез въвеждане на всеобщ равен избирателен глас трябва да бъде установено господство над обществото, което не дели хората помежду им. Това води до унищожаване на семейството и неговата жизнена сила.


Чрез образованието основано на фалшиви данни и лъжеучение, младежта трябва да бъде обезверена, и отначало изведена на страна, а после развратена.


Във връзка с вече съществуващите ложи на франкмасоните, продължава разсейването на членовете, за да могат скоро да служат на нашите цели.


Чрез всички тези мероприятия народите трябва да бъдат настройвани към съответното мислене, та след време да се уверят, че трябва да минат под ръководството на Илюминатите.


Ако някоя отделна държава възразява против това световно правителство, тогава нейните съседи ще започнат война с нея. Създаването на такова (световно) правителство ... изисква организация на световни войни.Накратко, целите на Илюминати в съвременния свят са следните:


1. Да създадат едно световно правителство с една обща (псевдо) църква и икономическа система под техен контрол.


2. Да унищожат нацията и националната принадлежност, която е била важен стимулиращ фактор за борба на отделния човек и обществото.


3. Да унищожат религията и по-специално християнската религия, която обединява хората много силно.


4. Да контролират всеки с помощта на техники за контрол. Това което Бжежински нарича "технотроника".


5. Да сложат край на цялата индустриализация и произвеждането на атомна енергия, и да доведат до това, което те наричат "постиндустриално нулево общество". Изключени са обаче компютърните и обслужващите дейности.


6. Да "окуражат" и евентуално легализират наркотици, също и да направят порнографията като изкуство, което трябва да бъде ценено от хората.


7. Да спомагат за депопулацията. Известно е, че СПИН и атипичната пневмония, която възникна в най-населените места на планетата са оръжия за депопулация. (За тях ще говоря по-късно в книгата) Самите Илюминати официално казват, че трябва да бъде намалено населението с 3 милиарда, за да продължи съществуването на човечеството.


8. Да елиминират всяко научно развитие освен това, което е полезно за Илюминати.


9. Да предизвиква войни навсякъде по света и по-специално там, където страните са по слабо развити и не могат да противодействат на Илюминати.


10. Да проповядва идеите за религиозната свобода (за да унищожи религиите).


11. Да предизвика тотален хаос в световната политика и световната икономика.


12. Да вземе контрол над всички полиции по света.


13. Да даде пълната си подкрепа на организации като ООН, МВФ, Банка за международни постъпления и т.н


14. Да установи световен тероризъм навсякъде по света, който да бъде повода за икономическото отношение (намеса, санкции и др.) към “страните – мишени”.

.......................................................................
Сайтът, от който е копирал този материал:  http://www.xnetbg.com/new/content/view/13/40/1/3/Тагове:   нов,


Гласувай:
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 25893141
Постинги: 4071
Коментари: 7186
Гласове: 8095
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930