Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2009 10:13 - Великите протестантско-комунистически революции, от 16-ти век, до днес, са масови кланници на християни
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7282 Коментари: 10 Гласове:
3След клането на християните в град Мюнстер, под лозунга “националноосвободителна война против испанско владичество”, била организирана нова касапница за християните в Холандия.  Това е било в средата на 16 век.  Само за неколко дни на тази “националноосвободителна” война, в малка Холандия били разрушени повече от 400 черкви. 

Следващата най-голяма кланница на християни предприета от Реформацията била т.н. “Тридесет-годишна война” в Германия.  В тази гражданска война били унищожени неколко десетки милиона християни, само в една Германия. 

(Продължение на публикацията “Демоничните корени на глобализма”

- вижте и първата част:  http://grigorsimov.blog.bg/politika/2009/08/03/demonichnite-koreni-na-globalizma-stariiat-i-noviiat-zavet-p.373905)

 

Следващата най-голяма кланница за християни била т.н. Английска революция, или въобще – протестантската революция в Англия, която била изнесена от вече отдавна очистената от християни Холандия.

Вартоломеевата нощ във Франция, за цели 200 години забавила идването на юдеизма, в сравнение с другите околни държави, но затова пък, толкова по ужасна е била последвалата  след 200 години, най-голяма касапница срещу християни, наречена “Велика френска революция”, защото в нея било избито огромно множество хора. 

Броят на избитите във Френската революция възлиза на десетки мкилиони християни, след което Франция престанала да е Франция, както и Англия, 150 години преди това, а Холандия - 200 години преди това.  Френската революция също била експортирана от Англия и Холандия.  Точно под съвременния Париж се намира огром гробница в която се намират неколко милиона скелети.  Всички те са от онова ужасно време.  Някой не позволява на изследователите да се докоснат до тази гробница.

Но това се видяло малко на онези изроди и те се опитали още неколко пъти да повторят кланетата на християните във Франция, докато това не им се удало по времето на т.н. “Парижка комуна” – 1870 г., макар и в много по-малки мащаби.

Следващата свърхголяма касапница на християни била Великата юдейско-комунистическа революция в Русия 1917 г.  В нея отново били проляти огромни реки християнска кръв.  Само за първите 5 години от тази “руска” революция загинали не по-малко от 30 милиона души, а за 40 години загинали около 100 милиона населяващи територията на бившата Руска империя.

След това такива революции се извършват в Унгария, в Германия, в Мексико и Испания.  В началото на 30-те години бил направен опит да се проведе подобна революция и в САЩ. 

Всичките тези революции  се извършвали по сценария от протестантската революция в град Мюнстер.  Оригиналният текст на сценария за подобни революции се намира в Стария Завет, който държали пажовете на царя на Новия Цион – Бокелсон, предшественикът на бъдещия руски цар – Лейб Троцки.

Касапниците за християни, отпочнати преди 500 години, под формата на протестантски революции, продължават с нарастваща сила и до наше време.

И сега, в началото на 21-ви век, ние сме свидетели на победата и пълното тържество на юдеизма, на Мамона и Златния Телец.  Християнството е изтребено; мюсулманството е в процес на изтребление, а другите религии не се и броят.

Сега ситуацията на земята повтаря ситуацията от преди 2000 години, когато целият цивилизован свят се е намирал под петата на юдеизма.  Тогава Великата Римска република се разтурила и всичко се контролирало от евреите. 

Сегашната Велика Римска империя – Америка, също се намира в стадий на промяна, от републиканско, в императорско – диктаторско състояние.  Всичко се контролира от евреите.  Изход няма.

Ако Христос отново дойде на земята, той отново ще бъде разпънат от абсолютно същите хора.  Именно затова същите тези хора се опитват да разпънат режисьора Мел Гибсън, който на собствени разноски, въпреки заплахите и тормоза, направи истински филм за Иисус Христос – “Страданията Христос” (Страстите Христови).  Защото появата на този филм, макар и в орязан вид, е почти равнознач с прихода на Иисус Хростос.

Преди 2000 години Христос спасил нееврейското човечество от унищожение.  И той казал, че пак ще дойде.  Иисус Христос прекрасно е знаел, че неговото “стадо’ е абсолютно беззащитно пред силите на злото, които все едно, когато и да е, ще вземат върх, и на него, на Иисус Христос ще се наложи да се връща на тази земя.

 

Историята с хилядолетна давност се повтаря едно към едно. 

Какви изводи трябва да направим за себе си:

Пред лицето на смъртната опасност сме длъжни да съберем духа си в юмрук.

Трябва да изхвърлим сатанинската Библия (Стария Завет) там, от където е дошла, в преизподнята.

Трябва да се концентрираме само върху чистото слово Иисус Христово, върху евангелията, и на първо място, върху евангелието на Йоана.

Не трябва да четем Стария Завет, освен за назидание. Старият Завет не е нашата религия, а е религията на юдаизма.

Именно затова онези протестантски страни, и на първо място Америка, Англия, Холандия и Швейцария, които го използват, са обречени на унищожение от онези сили, които и им подложиха този Стар Завет.  Пуританска Америка въобще и поставе Стария Завет, пред Новия Завет.

Именно Америка е страна на Стария Завет.  В Америка хората знаят по-добре историята на древните юдеи, отколкото историята на собствената си страна.  И затова Америка е обречена на гибел, както и останалите европейски страни, които преди 500 години са се поддали на протестантския юдеизъм.

Разбирането на Новия Завет е важно за нас, но не като сборник на някакви писма, на доста съмнителни лица, но като книга, в която се намира самото слово на Христос – словото Божие, което единствено има стойност; и като разбиране на Новия Договор, който Господ е сключил с хората, след като разтрогнал стария договор с юдеите.  А те са ни вредили и ще ни вредят с всички сили, но те не случайно не са приели Иисус Христос, който е отишъл при тях, и го разпънали.  А това е била фатална грешка от тяхна страна.

В края на евангелието на Йоан, Иисус Христос казва че ще се върне.

Защото знае че стадото му, овцете му, агънцата му, хората му, са безпомощни против тази, както самият той казва, глутница вълци и кълбо змии.

Ето защо Иисус христос е знаел, че пак ще дойде!  Но той тогава е казал, че втория път ще дойде, не като жертва, а като съдия и изпълнител на присъдата!  Те напразно разпънали Иисуса Христа!  Това е била фаталната им грешка!

 

 

Библиография:

Gen. Cherep-Spiridovich “The Secret World Government or the hidden hand” 1926/1976. Блестящая работа генерала-майора русской армии Череп-Спиридовича, убитого в эмиграции в Нью-Йорке в 1926 году при выпуске второго тома этой работы.

William Cobbett “A History of the Protestant Revolution in England and Ireland”1988. TAN Books. Одна из основных книг по настоящей истории реформации, блестяще написанная ещё в начале 19 века.

William Thomas Walsh “ Philip II” . 1937. USA. Основная, толстая книга по истории реформации. Издана в 1937 году. Изымалась из библиотек, и тираж скупался на корню заинтересованными лицами.

William Thomas Walsh “ Characters of the Inquisition” . 1987. TAN Books. Этот автор классический.

William Thomas Walsh “ Isabella of Spain” . 1987. TAN Books. Этот автор классический.

Hilaire Belloc “Characters of the reformation” 1931/ 1992 TAN Books. Правильный подход.

Hilaire Belloc “ How the reformation Happened”TAN Books

Hilaire Belloc “ The Crisis of Civilization” TAN Books. Публицистика известнейшего христианского автора.

Hilaire Belloc “ Survivals and new Arrivals” TAN Books. Публицистика на христианскую тему.

Hilaire Belloc “The Jews” 1983

Maurice Pinay “The plot against the Church” Christian Book Club of America. 2000. Классическая толстая книга. Обилие данных.

Eustace Mullins “The Curse of Canaan”.

Eustace Mullins “The Biological Jew” Тонкая книжка.

Eustace Mullins “ The New History of the Jews” Блестящая работа.

Eustace Mullins “ My life in Christ”. 1968. USA Тонкая блестящая книга известного борца, христианина. Настоящее время.

Warren H. Carroll “ The Guillotine and the Cross” 1991. Рассказ о Французской революции.

Wareren H. Carroll “ The last crusade” 1996. Рассказ об резне в Испании в 1936.

“The mystery of freemasonry Unveieled” by Cardinal of Chile. О Масонстве.

“Thew mystical Body of Christ and the reorganization of Society”. Denis Fahey 1943. Капитальная христианская работа об истории и обществе.

“The Mystical Body of Christ in the Modern World” Denis Fahey. Солидное исследование христианства в современном мире.

“Puritanism in Early America”. 1950. D.C. Heath and Co. Boston. Небольшой сборник работ о пуританизма в Америке.

Warren H. Carroll “ The cleaving of Christendom”. 2000. 4th volume of the History of the Civilization. У автора вышли в США 4 толстых тома из истории цивилизации с христианской точки зрения.

Первый том называется: “The Founding of Christendom”.

Второй том называется: “The Building of Christendom”.

Третий том называется: “The Glory of Christendom”.

Thomas Kempis “The Imitation of Christ” Классическая работа о Христе 14 столетия.

Francis Parker Yockey “Imperium” The Philosophy of the History and politics. Noontidepress. 2000. USA

Монументальный философский труд 20 столетия. Ответ на работу Освальда Шпенглера «Закат Европы». За эту работу автор был посажен и убит в американской тюрьме в 1962 году.

J.J. Goldberg “Jewish Power” Inside American Jewish Establishment” 1996. Свежая, уже классическая работа по тому кто управляет Америкой.

Alfred Lilienthal “The Zionist Connection II”.

Israel Shahak “ Jewish fundamentalism in Israel” 1999. Классическая работа Израильского автора.

John Beaty “ The iron Curtain over America” 1951. Тоже уже классическая работа американского автора.

Vicomte Leon de Poncins “ The Secret Powers behind revolution” 1929/ 1996. Классическое исследование переиздание издания 1929 года.

Denis Fahey “The rulers of Russia” 1938/1986. маленькая, одна из первых книжек по теме.

Roger Garaudy “ The Founding Myths of Modern Israel” 2000. Новая книга известного фрацузкого мыслителя.

Ivor Benson “The Zionist factor” 2000.

Revilo P. Oliver “The Jewish Strategy” 2002. www. revilo-oliver.com . Блестящая тонкая книга уже умершего автора.

Nasta Webster “The French revolution”. Это работа классического исследователя начала 20 века.

Una Birch “Secret Societies and the French Revolution”.

Christopher Dawson “Religion and the Rise of Western Culture” 1950. Классическая работа.

“Leaves from a Russian Diary” Pitirim Sorokin 1950. Воспоминания Питирима Сорокина.

R. McNair Wilson “Napoleon’s Love Story” 1973. Хорошая работа о времени Наполеона.

J. Creagh Scott “Hidden Government” Брошюра.

Maurice Samuel “You Gentiles” Откровенная работа иудейского автора.

I.B. Pranitis “The Talmud unmasked” Классическое исследование профессора иудейского языка в Петербурге посвящённое исследованию антихристианского характера Талмуда. Профессор Пранитис расстрелян большевиками в 1917 году в Петрограде. Около 200стр важнейшего текста.

A.N. Field “All These Things” 1936/1963 Классическая работа начала 30х годов

«На Берегах Невы» Борис Соколов. Важная автобиография.

Николай Марков «Войны Тёмных Сил» 1928/2002. Известнейшая и одна из основных книг.

Эдуард Дрюмон «Еврейская Франция». Перевод первого том классической работы французского автора 19 столетия.

Владимир Истархов «Удар русских Богов». Солидная свежая работа. 2001

Николай Островский «Генеалогия Зла». Солидное свежее философское исследование. 2003

Дуглас Рид «Спор о Сионе». Классическое исследование. Русский перевод.

Дуглас Рид « Грандиозный план 20 столетия» блестящая работа на сайте www.rus-sky.com

Douglas Reed “Insanity fair” Репортаж из о положении в мире перед 2 мировой войной в том числе и из России.

Хенри Форд « Международное Еврейство» Классическая работа основателя американского автомобилестроения. Русский перевод в 2х томах.

Rupert Furneaux “The Bourbon Tragedy” 1968

Adolf Ehrt “Communism in Germany” 1990. The Noontide Press

Gary H. Kah “The Demonic Roots of Globalization”

 

................................................................

Допълнителна информация:

 

Появи се много интересна книга, която циркулира в САЩ, само вътре в еврейските общини. 

Книгата е дебела, тежи 5 кг. и съдържа досиетата на 25 хиляди американски крипто евреи.

Авторът и е евреин, историк, Малкълм Х. Стерн

Книгата е рядка.  Пуснати са само 550 екземпляра за еврейските ръководители, за справки, и всяко от копията е номерирано.  И ето, Малкълм Стерн ясно казва, че милиардерите Рокфелер са евреи от сафардистки произход (т.е. от испано-португалски произход).

http://www.henrymakow.com/_jay_rockefeller_left.html
Гласувай:
31. анонимен - suglasen
24.08.2009 04:38
sum che evreite nanesoha nai tejkia udar vurhu tsivilizatsiata i prichiniha mnogo smurt stradania i uspiaha da zabaviat razvitieto na chovechestvoto s poveche ot 1000 godini i tova sa samo niakoi ot posledstviata na iudeiskata fanaticha religia koiato porodi druga takava hristianstvoto(mejdudrugoto Hristos e bil evrein) a sled tova i oshe edna absoliutno divashka versia isliama tezi dve religii pluis bashtinata im religia iudeistvoto sa otgovorni za izbivaneto na milioni hora i durjaneto v bednost i primitivnost na ostanalite v produljeni na vekove za shtastie niakoi evropeiski strani othvurliha homota na fanatizma i tsivilizatsiata otnovo zapochna da se razviva , no raziajdashtata sila na evreiskoto otroche hristianstvoto otnovo zaplashva da unishtoji tsivilizatsiata zashtoto sega se e preobrazilo v niakakuv krivorazbran humanizum , tolerantnost , politicheska korektnost prochee laina koito vodiat nachaloto si ot ligavata versia na iudeistvoto narechena hristianstvo az sum na mnenie che za da otselee nashata tsivilizatsia triabva da se deistva tvurdo kato rimlianite v kartagen -izbiva se tsialoto naselenie bez izkluchenia ne se ostaviat jivi daje domashnite im jivotni vsichko se razrushava posle zemiata se razorava i posipva sus sol za da moje daje treva da nikne na tova miasto ;za sujalenie kogato sa prevzeli erusalim ne sa si svurshili dokrai rabotata i kato rezultat tumora iudeistvo dade dve metastazi hristianstvo i islam. Na hristianstvoto za shtastie mu izvadiha zubkite nachinaia s frenskata revoliutsia no mnogo zlovredni negovi kachestva mutiraha pod formata na choveshki prava i drugi ligotii koito otslabvat suprotivitelnite sili na zapadnite obshtestva , isliama si e vse taka fanatichen i vse po opasen vuzpolzvaiki se ot plodovete na tsivilizatsiata za koito niama nikukuv prinos i ot krivorazbranata tolerantnost na zapadnite pedal-liberali ... opasiavam se che nikakvi normalni deistvia ne sa v sustoianie da gi ozaptiat zashtoto momentut za tova beshe izpusnat sega edinstvennoto reshenie e edin izhvurlianeto im ot evropa i masiran iadren udar po po golemite im tsentrove v rezultat na koito populatsiiata im shte se regulira 10 protsenta ojiveli shte posledvat tiahnoto prizvanie i otnovo shte stanat kamilari .
цитирай
2. grigorsimov - За съжаление, това което наричате цивилизация..
24.08.2009 18:47
и злото, което приписвате на християнството и на исляма, е дело на лукава сатанинска сила, която действа само с измама и коварство. Тази световна мафиотска сила се олицетворява от ОКОТО на върха на пирамидата, изобразена върху еднодоларовата банкнота. Та именно ТЕ, винаги обвиняват жертвите си, за вини и престъпления, които самите Те са извършили и вършат, в стократно по-голям размер! А мюсулманите в западна Европа, както и народностите от неевропейски раси, се допускат да заселват съвсем целенасочено, за да се разводнят и ликвидират европейците.
Затова ви препоръчвам непременно да прочетете публикацията, която е компилация от много източници:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2009/05/06/na-koi-gospod-vsyshtnost-se-moliat-evreite-kratko-iasno-i-ne.331267
И след това можем да продължим диалога, по същество, дали и в какво е виновно християнството, а и исляма.
цитирай
3. анонимен - Dialog
26.08.2009 00:48
grigorsimov, 1-ят постинг е "типично" фанатичен. Нанесли били "тежък удър" върху цивилизацията единствено като последствие на това, че се били родили една друга такава (фанатична) религия, юдейско отроче - християнството, а после и "абсолютно дивашка версия" - исляма. Това били "метастази" на "тумура еврейство". И за това трябвало да се действа "твърдо, като в Картаген". Християнството му извадили зъбите. Сега било ред на мюсюлманството. Масирани ядрени удари били достатъчни да ги направят (мюсюлманите) отново камилари... Струва ми се, grigorsimov, че кабалистите са тежко болни, поне психично болни... тук щях да завърша с определението "хора", но последното е съмнително и за предпочитане е определението "същества". Пази боже!
цитирай
4. анонимен - moite uvajenia
26.08.2009 06:39
g-n simov ama termini kato sataninska sila na men mi zvuchat kato babini devetini , sujaliavam ako otkrovennosta mi zvuchi kato grubost niamam nishto protiv horata da si viarvat v kakvoto iskat stiga da ne ogranichavat svobodata na ostanalite i te da viarvat ili da ne viarvat v kakvoto jelaiat , ne kazvam che vie go pravite no opita na chovechestvoto pokazva che kogato religiata vzeme vlastta tia ogranichava drugomisleshtite dokato sega kogato na vlast sa 'bezbojnitsite' vas ne vi zaplashva nito izgarianie na klada nito obezglaviavane ili prebivane s kamuni .Niamam nishto protiv religioznite hora no fakt e che kogato tia e bila v osnovata na obshtestvennia dogovor horata sa bili ogranichavani intelektualno i ne sa mojeli da izkazvat svobodno mnenieto si spirala e ikonomicheskoto i nauchnoto razvitie i goliama chast ot naselenieto gladuvalo i izmiralo ot bolesti koito v segashnite ni bezbojni obshtestva ne sa problem srednata produljitelnost na jivota prez srednite vekove e bila 35 godini moje bi za smetka na tova puk poveche hora sa otivali v raia az niamam nishto protiv koito iska da otiva v raia da otiva ako iska vednaga no da ne prechi na ostanalite koito iskat da jiveiat pri dobri uslovia tuk na zemiata i ne viarvat v rai i ad.
Dialog fanatizmut e prisusht za religiite i polureligioznite teorii kato komunizma az za se smiatam za toleranten no samo kum tolerantite na religioznite fanatitsi koito ako imat vuzmojnost shte unishtojat vsichki kato men ne triabva da se pokazva nikakva tolerantnost , tezi za koito az ne sum chovek i za men ne sa hora i ne smiatam che im dulja humanno otnoshenie naprotiv ako sum humanen s tiah sum nehumanen s tehnite potentsialni jertvi. Ne razbrah kakvi kabalisti te goniat kabalata ako ne me luje pametta beshe niakakvo evreisko religiozno uchenie a az smiatam che izrazih dostatuchno iasno otnoshenieto si kum semitoidnite religii. Mejdu drugoto takiva kato teb sa mnogo udoben paravan za evreite zashtoto gi atakuvate ne s logika i po sushtestvo a s niakakvi naludnichavi konspirativni teorii koito vseki normalen chovek moje da vidi che sa plod na bolni mozutsi i taka ot edna strana gi oblagodetelstvate che sa nespravedlivo napadani a ot druga mogat da slojat inteligentnata i logichna kritika v edin kiup s vashata i taka da ia diskreditirat. Az lichno se sumniavam che vsichki koito imat tvoite vuzgledi sa ekstsentritsi i otkachalnitsi tvurde veroiatno e mnogo ot vas da sa plateni ot samite evrei za da mogat da diskreditirat serioznite si krititsi.
цитирай
5. grigorsimov - На анонимен 4:
26.08.2009 09:12
Прочетох само първия ред от коментара ви, че терминът "сатанинска сила" ви звучало като бабини деветини. Ваша работа, но това, което съм писал се основава само на факти, и ако вие не желаете да се запознаете с фактите, в случая с "религиозните поучения" от главната еврейска книга Талмуд, които няма как другояче да бъдат окачествени, освен като откровен сатанизъм, то няма смисъл и няма основа за дискутиране или за спор.
Бих прочел целия ви коментар, но е на латиница и естествено, е доста трудно, при положение, че слава Богу, все още си имаме азбука.
цитирай
6. анонимен - г-н симов ама термини като сатан...
26.08.2009 12:18
г-н симов ама термини като сатанинска сила на мен ми звучат като бабини деветини , съжалявам ако откровенноста ми звучи като грубост нямам нищо против хората да си вярват в каквото искат стига да не ограничават свободата на останалите и те да вярват или да не вярват в каквото желаят , не казвам че вие го правите но опита на човечеството показва че когато религията вземе властта тя ограничава другомислещите докато сега когато на власт са безбожниците вас не ви заплашва нито изгаряние на клада нито обезглавяване или пребиване с камъни .Нямам нищо против религиозните хора но факт е че когато религията е била в основата на общественния договор хората са били ограничавани интелектуално и не са можели да изказват свободно мнението си спирала е икономическото и научното развитие и голяма част от населението гладувало и измирало от болести които в сегашните ни безбожни общества не са проблем средната продължителност на живота през средните векове е била 35 години може би за сметка на това пък повече хора са отивали в рая аз нямам нищо против който иска да отива в рая да отива ако иска веднага но да не пречи на останалите които искат да живеят при добри условия тук на земята и не вярват в рай и ад.
Диалог, фанатизмът е присъщ за религиите и полурелигиозните теории като комунизма аз за се смятам за толерантен но само към толерантите на религиозните фанатици които ако имат възможност ще унищожат всички като мен не трябва да се показва никаква толерантност , тези за които аз не съм човек и за мен не са хора и не смятам че им дюля хуманно отношение напротив ако съм хуманен с тях съм нехуманен с техните потенциални жертви. Не разбрах какви кабалисти те гонят кабалата ако не ме лъже паметта беше някакво еврейско религиозно учение а аз смятам че изразих достатъчно ясно отношението си към семитоидните религии. Между другото такива като теб са много удобен параван за евреите защото ги атакувате не с логика и по същество а с някакви налудничави конспиративни теории които всеки нормален човек може да види че са плод на болни мозъци и така от една страна ги облагодетелствате че са несправедливо нападани а от друга могат да сложат интелигентната и логична критика в един кюп с вашата и така да я дискредитират. Аз лично се съмнявам че всички които имат твоите възгледи са ексцентрици и откачалници твърде вероятно е много от вас да са платени от самите евреи за да могат да дискредитират сериозните си критици.

цитирай
7. анонимен - До Анонимен 6 от Диалог
26.08.2009 15:54
Надявам се да сте наясно, че атеизмът също е религия. И също може да има фанатизирани последователи.
Не разбрах къде в постинг 3. видяхте атака срещу евреите?! Освен ако евреин е равно на кабалист, което, естествено, е безмислица
цитирай
8. анонимен - do DIALOG
26.08.2009 16:17
не съм атеист защото както правилно отбеляза атеизмът също е религия , агностик съм.
цитирай
9. grigorsimov - До анонимен 4 и 6:
26.08.2009 22:25
По времето на воинстващия атеизъм прекарах в затворите 13 години, като политически затворник, с което не се хваля а ви отговарям за атеизма.
А за вярващите (православни) християни, които вие наричате фанатици, най важни и първостепенни ценности са: доброто, истината и любовта към всичко живо и неживо. Така че напразно се опасявате от гонения и нарушаване на човешките ви права, освен ако не считате че вършенето и пропагандирането на всякакво зло, е ваше право и трябва непременно всички да са толерантни към злодеянията и към конкретните злодеи.
Що се отнася до конспиративните теории, щеше да е много добре ако бяха само теории, но тези "теории" са сатанински планове, които системно и методично се прокарват и изпълняват. И всичко това са обективни факти, а не нечии филосовски или параноични разсъждения. А вие отминавате фактите и лепите епитети на онези които ви ги посочват, което е, най-малкото, крайно тенденциозно.
Ако нямаше достъпна информация, такова поведение е логично и простимо, но всичките тези, според такива като вас, "конспиративни теории", се основават на безброй документи, бкл. и главната еврейска религиозна книга Талмуд (а не Кабала, както ви се е сторило, макар че разликата не е голяма).
Така че, до тук с диалога, след като фактите за вас не значат нищо.
цитирай
10. milady - kolko tajna e istinata .
03.12.2010 22:38
G.n Simov, i az nyamam kirilica ,zashoto sam v GERMANIA ..Iskam da vi blgaodarya za prosvetattaa, ,vazxitena sam..!!! Mnoogo maka i bolka izpitvat vsi4ki normalni xora ..Do kogaaa ..6e bade taka .koGa 6e doyde BOG da ..''otriee salzite ot o4ite ni.'' S uvajenie JULIA
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 25887161
Постинги: 4071
Коментари: 7186
Гласове: 8095
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930