Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2009 10:32 - Големите лъжи на световния 'елит' и на тяхната журналистика. Автор: eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1490 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 08.12.2009 10:35


Имам предвид истински големите лъжи на голямата световна журналистика. Те лъжат за милиарди, затова им плащат милиони. Вчера се зачетох в една такава статия и дори щях да я копирам като интересна и заслужаваща внимание. После се усетих. Ето ви я статията. Наистина в нея има много интересно и заслужаващо внимание. Но пък ако го нямаше, тази статия нямаше да постигне целите си.

Смразяващо: Документ на ОН описва целите на новата глобална религия
01 / 12 / 2009 г.
+ Култът включва промивка на детски мозъци
+ Българската следа в скандала
+ Трите опорни точки на глобалното правителство

Преди новия скандал предлагам резюме на Климатгейт: Хванали учени от разни страни да фалшифицират статистиките и тенденциите за глобалния климат, държали се арогантно и като училищни побойници, финансирали измамите си с пари на данъкоплатци и отделно прибирали „дарения“ от политически и корпоративни среди. За да освободят място за парите в офисите си, хубавците унищожавали необработената информация, та никой вече да не може да я провери. Сефте – ще каже някой – животът си продължава. Така е, въпросът е: Как ще продължи историята? Ако не сте във висшите ръководни среди на Култа към глобалното затопляне с неговата Климатоложка Църква , можете да заложите всичките си спестявания, че измамите ще продължат да ви струват от скъпо-прескъпо (плащате за политиката на ЕС, тази на ОН и каква ли не друга помия). Подобен залог ще е единственият начин да спечелите от онова, което се задава – жалко, че букмейкърите не го правят.
Защо медиите и личните сайтове, упорито отразяващи Климатгейт, говорим за Култ? По две причини: а) заради НЕ-научните методи, ползвани в подкрепа на „антропогенното глобално затопляне“; и б) защото британски съд вече обяви, че вярата в глобалното затопляне имало статус на религия.
Климатгейт показва безусловно: идеята за глобално затопляне, причинено от дейността на човека, не се проучва и доказва – това просто се спонсорира, твърди и рекламира. Искате още доказателства? Пореден скандал, който намери място дори в корпоративните медии. Ето цитат от документ на Обединените нации:
„UNEP (Екологичната програма на Обединените нации) има важно послание – всъщност то е критично – но е казвано с погрешния език на грешната публика. То се ползва в погрешен контекст. Никога няма да наложи нужните действия, ако не намери правилния език и контекст. Необходимостта от това послание не може да бъде надценена. Успехът на UNEP зависи от това дали ще намери правилния подход. Околната среда трябва да се надпреварва с религията, тъй като това е единствената покоряваща и морализираща риторика, позната на човечеството".
Плановете за действие според същия този документ включват набор на деца, които да бъдат посветени в „енвироментализма“ (Култа), като им бъде внушавано колко безотговорни са родителите им. Също и набиране на академици от целия свят, които с авторитета си да отклоняват вниманието на хората от това, че се правят последните стъпки за премахването на националния суверенитет за сметка на глобално управление (global governance).
 „Кога глобалното затопляне се превърна в насилствена религия?“ – пита Андреа Пейзър от „Ню Йорк Пост“, като разказва как нейната дъщеря вече се прибира у дома, пеейки: "Чуйте опасността – глобалното затопление". Пейзър пише още, че „всички деца бяха принудени да пеят тази лесно запомняща се мантра, наречена „Топлата песен“, и на концерт за родители. По-нататък в текста на песента бяха заклеймени егоистичните родители (тоест ние), задето замърсяваме планетата и предизвикваме затопляне, което ще избие всички полярни мечки и застрашава птиците и пчелите“.
Предисторията… В резолюцията от 1991-ва, приета от „елитния“ Club of Rome, се очертава схемата как човечеството ще бъде нарочено за враг. Цитат от доклада „Първата глобална революция“:
„В търсене на нов враг, който да ни обедини, ни хрумна идеята, че замърсяването, опасността от глобално затопляне, засушаването, недостигът на храни и тем подобни ще свършат работа. Всички тези опасности се причиняват от човешката дейност, която може да бъде преодоляна само чрез смяна на нагласите и поведението. Излиза, че истинският враг е самото човечество.“
Пейзър пише още: „Децата ни са на фронта на една истерия, в която „експерти“ като Ал Гор и президента не оставят място за съмнение или дори за най-слабия скептицизъм – въпреки възраженията, че антропогенното глобално затопляне е толкова доказуемо, колкото теорията за плоската Земя.“
Друга американска медия – корпоративната телевизия FOX – изненадващо не си затвори очите за документа на Обединените нации, в който е обяснено защо промивката на детски мозъци вече се практикува в училищата. Там публикуват и още един документ. Репортажът им в прав текст разкрива плановете на глобалния „елит“ да се разпорежда с всички средства и способи за решаване на екологичните въпроси. Изброени са и
най-изявените дейци на диктаторската Климатоложка Църква: Янош Паштор – лобист, осигуряващ натиска над правителствата да подпишат предстоящото „екологично“ споразумение в Копенхаген; Доминик Вогрей – ръководител на екологичния отдел към Световния икономически форум; българката Мария Иванова – директор на Проект за Глобално икономическо управление към „Йейл“.
Наблюдатели резюмират, че документът (на Обединените нации) е своеобразна кулминация на скандала Климатгейт (който не е просто научен скандал, но преди всичко политически), а също и че вече се намираме във фаза, когато диктаторското глобално правителство разгръща своята власт. Как? Като заличава суверенитета на държавите, иззема контрола над световната икономика, премахва средната класа с въвеждането на нови регулации и закони, утежнява индустрията с такси и ограничения за въглеродния диоксид, докато успоредно с това издига култа на „енвироментализма“ за универсална религия на глобалния екофашизъм (по скоро - екотероризъм).
Ключови елементи в програмата на Обединените нации изискват, цитирам: "широкообхватна пропагандна роля на UNEP, която не се ограничава само с членовете на правителствата и обичайните екозащитни организации, но стига до децата и младежите". И още: „Гражданското общество, включително децата и юношите, както и частният сектор, ще бъдат достигнати (разбирайте индоктринирани) чрез специално създадени за тях образователни продукти и кампании.“
Религията е това, което възпира бедните да избият богатите

Какво ни учи физиката? Всеки обект, за да е стабилен, трябва да лежи поне на три опорни точки. Аналогия има и в политиката. Устремът на политическия, аристократичния, банкерския (защо не и научния) световен „елит“ за глобално правителство се крепи на три ключови кризи:
1. Криза с климата, целяща ограничаването автономията на всяка държава. Глобалното „правителство“, което ще бъде обсъждано в Копенхаген на 7 декември т.г., ще си има собствена Конституция, обезсмисляща (обезсилваща) конституциите на отделните страни. С измамата за климатична криза държавите един ден ще станат просто територии – защото, както гласи пропагандата на новата глобална религия, трябвало да се борим срещу тоя, що духа (буквално!), и срещу въглеродния диоксид, дето храни растенията и осигурява реколтите.
2. Криза със свинския грип (също тотално менте), която вече осигури авторитарни права на Световната (глобалната) здравна организация да налага карантина и насилствени ваксинации във все още суверенните държави. Някои „суверенни държави“, включително България, са готови на това и без да им го спускат като нареждане от „горе“.
3. Икономическа криза (също дирижирана), целяща възцаряването на Световна банка и единна глобална валута. След това следва премахване на материалните пари, разплащането само с електронни средства и преди всичко чрез вашия личен маркиращ чип.
Имате информацията – ползвайте се с нея както намерите за добре. Моята съвест е чиста… „Религията е това, което възпира бедните да избият богатите“ – колко проницателно го е казал Наполеон Бонапарт! Но в мъдростта му се долавя и подтекст, призоваващ за насилие, а това не влиза в ценностната ми система. Повече ми се нрави: Starve the Beast! – английска народна мъдрост. Уморете Звяра от глад! Никакво плащане на данъци! За каквото и да било. Най-отговорен призив от моя страна към всеки, който се чувства човек, иска да си остане човек и мисли за децата и внуците си. Призивът важи в пълна сила и за тези, които не желаят да са съучастници и спонсори(!) на човеконенавистна политика.”
Сега ще разгледам само една от големите лъжи – тази с глобалното затопляне. Едни твърдят, че такова затопляне има, и че то е предизвикано от човешката намеса в климата на планетата Земя. Други отричат затоплянето изобщо. И двете категории лъжат. Затопляне има и то наистина е глобално – в рамките на цялата Слънчева система. Като при това се наблюдава изключително интересен и необясним факт – затоплянето е по-осезаемо при външните планети. Необясним от гледна точка на човешкото познание, но фактът си остава. Плутон и Марс се затоплят по-бързо, отколкото Земята. Доколкото ми е известно, мултинационалните еврейски компании поне засега не са построили там фабрики, нито пък са се заели с изсичане на тамошните гори. Значи нещо не е така, както ни го представят.
Затопляне има и то е глобално. В това затопляне ние нямаме никакъв дял, то се извършва извън нашите възможности да го ограничим или спрем. Някои обаче се опитват да използват глобалните космически промени в своя полза. Някои се опитва да експлоатират Космоса така, както експлоатират Земята и нейните обитатели. Дали тоя „някой” ще успее? Лично аз се съмнявам (но целта е ние да го отнесем!).
Вредните последствия от лъжата обаче са налице. И ако искаме да спрем или най-малкото да ограничим вредните намеси в нашия живот, ние първо трябва да сме наясно с реалностите. А после, издигайки Истината като оръжие, да ударим по лъжците.
Ще ми се да разгледам и останалите лъжи. Двойните лъжи, огромните лъжи, които казват едно, отричат друго, взаимно уж се опровергават, като целта е тотално да объркат нашето мислене. Лъжата за свинския грип. Тя е много по-различна от двете втълпявани версии – колко е опасен, и че всъщност такъв грип няма. Лъжата за „Златния милиард”, тоест за плановете да бъде намалено населението на планетата до един милиард души. Лъжата, при която старите културни народи с традиции биват подлагани на геноцид, докато в същото време ускорено биват развъждани полуразумни двукраки паразити. Лъжата за еврейския заговор. Не защото няма заговор, и не защото евреите не играят в заговора никаква роля. А защото за тяхно собствено учудване почва да се разбира, че евреите-изпълнители са също такива жертви, каквито сме ние. Дори по-големи жертви, защото за тях милост не се предвижда. Нито в случай на успех, нито в случай на провал за пъкления заговор.
И така нататък. Сега да не ви отегчавам повече. Ако посъбера силици, може и да продължа. Важното беше да започнем пътешествието из лъжите на големите лъжци. 


Автор: eltimir





Гласувай:
1



1. анонимен - ОТЧАЙВАЩО СТЕ ПРАВ
13.06.2010 14:42
ИСКА МИ СЕ ДА СТАНА РОБИНЗОН
цитирай
2. анонимен - ghost13134/Воини на Тангра
16.02.2011 14:16
Да не плащаме данъци...да!Но трябва всички да го направят!...и после какво,пак някой евреин ще оглави държавата,5г. години ще сме добре а после ще ни го върнат тъпкано,може и някоя война да ни спретнат...да ни "освободят"...излиза че дори да направим нова държава трябва да се управлява по техните принципи и закони,иначе ще ни спретнат същата постановка с "свобода и демокрация"...смърт,смърт,и само смърт за евреи цигани,политици и всички други паразити това може да ни спаси...но това пък е геноцид,тероризъм,расизъм...и незнам си какво още,и направо ще ни изтребят!Къде е изхода?
цитирай
3. grigorsimov - Ето едно мое заключение:
16.02.2011 20:59
На нечестивите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме поне елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого!
За всичко останало “Господ ще промисли”, и е промислил, защото Самият Христос е казал: "Търсете Божието царство и неговата правда, и всичко останало ще ви се придаде"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296440
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031