Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2011 16:39 - СТРОИ СЕ СВЕТОВЕН КОНЦЛАГЕР. Как да противостоим на задкулисните кукловоди? Автор: lyubomircholakov
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4369 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 25.06.2011 16:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В един от най-разкошните хотели на швейцарския курорт Сент-Мориц, 9 -12 юни в Швейцария се проведе поредното заседание на световното задкулисие - Билдербергския клуб, с дневен ред: геополитиката (вкл. бъдещото място на Китай и събитията в арабския свят), световният финансов пазар, засилване контрола над глобалните информационни потоци и преди всичко - Интернет.


Само преди неколко години името на тази организация беше известно на много тесен кръг политици и конспиролози, а сега този клуб е в ушите на всички. Затова не бих искал да повтарям това, което може да се открие в многочислените книги, статии и публикации в интернет, за историята на Билдербергския комитет, принципите на организацията му, членовете, взаимодействията на клуба с другите глобалистки структури (Тристранната комисия, Съветът за международни отношения, Кралският институт за международни отношения, Римският клуб), международните организации (ООН, МВФ, Световната Банка и др.).

Заседанията на Билдербергите вече станаха не по-малко известни, да речем, от форума в Давос, заседанията на Г8 и Г20, и другите традиционни тузарски клубове на силните в този свят. Отчасти тази "прозрачност" на една от може би най-влиятелните мондиалистки структури се обяснява с усилията на антиглобалистите (напр. като Даниел Естулин, написал 2005 г. станалата известна в целия свят книга "Истинската история на Билдербергската група". Но тази засилена публичност е преди всичко, следствие на това, че започна планомерен процес на "легализиране" на световната задкулистна власт, която в продължение на много десетилетия (по-точно - столетия) беше задкулисна.

Сега процесът на завземане властта в света, от задкулисен, преминава в нова активна фаза. И причината не е в хорта съставляващи задкулисието (които в своите публикации наричам - световните лихвари), а в това, че се извърши кардинална мутация на по-голямата часто от човечеството: психологическа, интелектуална, поведенческа.

Но в крайна сметка това е духовна мутация, неспособност на хората да различават доброто и злото, а главното - активно да се противопоставят на злото, което идва в света, отначало във вид на духовно зло, и едва след това се трансформира в материално зло, като: растящо материално неравенство и социална поляризация на обществото, засилваща се експлоатация на наемния труд и възраждане на прякото физическо робство, прогресираща престъпност, епидемично разпространение на наркотиците, содомии, нарастване заболеваемостите и смъртността, войни и т.н.

Миналата година стана най-голямото "изтичане" на секретна информация от тайниците на ЦРУ, Пентагона и Държавния департамент на САЩ, в резултат на знаменития австралийски хакер Джулиан Есендж. Пред света бе изнесено на показ "мръсното" бельо на политиците и държавните деятели на САЩ и другите страни. Но светът отреагира крайно вяло, а властите на Америка и дейците на световното задкулисие го възприеха, като мандат за всякакъв произвол. Мисля че не случайно събитията в Близкия и Среден изток започнаха след глобалния тест, наречен Уикилийкс
И така, днес почти всичките "информационни интервенции" разкриващи задкулисната дейсност на световните лихвари (в т.ч. Билдрбергския клуб), волно или неволно, независимо от субективните намерения на авторите на публикациите, работят за подтискане волята на народите и за построяването на световен концлагер. В тези публикации прекрасно се разкриват организационните, информационните и финансовите механизми за приемане и реализация на решенията на Билдербергския клуб. Но остава зад кадър, че настъплението на билдербергите в света има своята духовно-религиозна основа - отстъплението на човечеството от християнството, екуменизма, ревизията на Новия Завет от Ватикана в угода на юдаизма, всеобщото поклонение на хората от различни кионфесии на бога, наричан "мамон", засилване позициите на откровения сатанизъм и много други неща - остават зад кадър
Разбира се, детайлите за механизма на властта на Билдербергите са също важни, но те са нужни първо на специалистите и спецслужбите (а последните са под контрола на световното задкулисие). За нас православните е нужно да разбираме духовните цели на мондиализма (а те са: борба с християнството и довеждане на власт - Антихриста), да имаме представа за духовните средства на борбата на световното задкулисие, и преди всичко, да подкрепяме своята вяра с истински християнски дела.
Авторите на конспиративните публикации се концентрират върху детайлите, а подминават принципните въпроси.  Например, как бандата -  членове на Билдербергския клуб (общо 343 човека, а на сбиските им се събират около 130) се изхитря да управлява милиарди хора в света? Излиза че на един член на билдербергите се падат повече от 20 милиона човека от населението на земята. И това е точното математическо изражение на духовната слабост на човечеството – позабравило Бога и преминало почти поголовно към поклонение на мамона.
Разбира се, за световното задкулисие не е никак лесно да управлява грамадната армия от духовни и физически роби, затова тя постоянно търси пътища за повишаване ефективността на уптавлението си и за снижаване на възможните рискове, като бунтове и въстания. В пресата вече неколко години се обсъжда темата за “световното правителство и демографските процеси”. А основните тези в тази тема са:  


а) населението на земята е прекалено многобройно; милиардите хора на планетата изтощават природните ресурси и замърсяват околната среда;

 б) необходимо е не само да се ограничава по-нататъшното нарастване на населението, но и трябва радикално да се съкрати, та “златният милиард да може да живее конфортно на планетата”;
 
в) за решаване на задачата за контрол на народонаселението са подходящи всякакви методи, от пропагандирането на хомосексуализма, до големите войни.

Искам да внеса някои корекции в тази популярна концепция.

Първо: по скоро става дума не за “златен милиард”, а за “златен милион”.  Т.е. за редовите жители на западните страни е предвидена ролята, в най-добрия случай  – на роби, а в най-лошия – на неперспективни индивиди, подлежащи на планомерно ликвидиране.

Второ: идеята за контрол на населението е породена не толкова поради опасения от изтощаване на природните ресурси и замърсяване на околната среда, колкото от това, че световните лихвари се стремят да намалят риска от “непредивидени обстоятелства”, като въстаня и бунтове на милиардите роби.

Друго средство за повишаване ефективността на управлението над народите е максимално бързото превръщане на “хомо сапиенс” в биороботи. По този въпрос се работи от отдавна и планомерно. Темата е обширна. Именно на тази задача е подчинена провежданата от г-н Фурсенко т.н. “реформа” на образованието в Русия (и в цяла източна Евреопа). Ще приведа само ситуацията с икономическото образование в нашата страна, където под формата на “икономическа теория” на нашите студенти се внушават откровено антихристиянски и даже сатанински възгледи. Например, говори се за “прогресивността” на конкуренцията, като механизъм на икономиката, но зад тези сладки “теории” се крие идеологията на откровения канибализъм. В центъра на икономическата теория, като идеал за подражание, е “хомо економикус” с неговите захапващо-дъвкателни инстинкти. А именно този “хомо економикус”, по замисъла на световните лихвари, е онзи идеален биоробот, който трябва да населява  бъдещия свят и да обслужва тези, които се събират всяка година на партийни конгреси, под името Билдербергски клуб...

Валентин Юрьевич Катасонов, доктор экономических наук, профессор МГИМО, специально для «Русской народной линии»

превод от руски Г.С.

......................

 

"Животът ни е спрял на опасна точка, няма интрига, няма подем, няма очакване... Всички стоят стъписани, обезволени, полуумрели. Само отрицателното в живота, то е събудено - мракобесническото и хулиганското... Колко е мъчно да бъдеш честен в общество, където мизерията потиска народа, а злите, алчните, жестоките и тъпите стават властелини на живота!"

Асен Златаров, 1932 г.

....................................




Гласувай:
4



1. eltimir - Новият световен пандиз
26.06.2011 08:47
Пуснах го тук:
http://erigkan.ucoz.ru/
цитирай
2. анонимен - Може и по-добре!
26.06.2011 13:39
Небрежен превод.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28297422
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031