Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2012 16:06 - Ще отменят семейството! Автор: Елтимир
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1846 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тази семейна снимка скоро ще стане незаконна. Ще я обяват извън закона. Ще я приравнят към нацистката, фашистката, антидемократичната и антиизвращенската пропаганда. Нищо чудно за притежаването на семейни снимки и в затвора да вкарват. От тези урунгели-педерунгели демократите всичко може да се очаква.

image

Еврейската пропаганда до там води. Еврропийският съюз готви закон, според който се отменя семейството като институция. Това е отживелица, ненужно и вредно явление, което следва да се забрани. Евентуалните деца, родени от съжителството между хетеросексуални двойки ще бъдат давани за отглеждане от посочени от демократичната държава лица и по този начин всички проблеми ще се решат. Край на неправилното възпитание, край и на семейното насилие.

В замяна на това ще бъдат узаконени браковете между педераси и лесбийки. Да, тези неща трябва да се зачитат и даже да се поощряват. Какво, вие не вярвате? Ами ще ви предоставя факти.

Първо за отмяната на семейството:

http://earth-chronicles.ru/news/2012-02-09-16734

В норвегия искат да отменят семейството

"Норвежските власти се готвят да нанесат пореден удар по традиционното семейство. Министерството на семейството, детството и социалнните вопроси е подготвило доклад, в който на правителството се предлага да въеде нови критерии в страната, за оценяване на детското благополучие.

Главната теза е, че биологическите родители повече не трябва да имат приоритет във възпитанието на своите собствени деца.

Това значи, че всички деца, родени в Норвегия или доведени в тази страна, вече няма да принадлежат на своите родители, а преминават в "собственост" на държавата.
Нищо чудно, че в такива условия самите норвежци не се стремят да създават потомство, защото една трета от децата в Норвегия са представители на националните малцинства (имигранти).

Министърът на семейството, детството и социалните вопроси в Норвегия, Аудун Лисбакен, подготови пакет от мерки, още повече да подобри положението на децата в Норвегия.
Стана ясно, че главната пречка за подобно "подобрение" са самите родители.
Затова Лисбаккен предлага да се отмени техният приоритет във всички вопроси, свързани с децата. Както пише в статията си норвежкото издание adressa, "ако отношенията между родителите и децата са пречка за развитието на детето, тогава по-важно е развитието на детето, отколкото биологическият принцип".

Днес в Норвегия, утре в целия Европийски съюз. Което значи и у нас.
А сега да видим какви са инструкциите, идващи от Вашингтон. Онези от Белия дом нещо много са се загрижили за педерунгелите:

http://news.ibox.bg/news/id_1566528516
 

Вашингтон одобри гей браковете

image

Нашите родни педалчета, нали подражават във всичко на Америка, решиха да дадат пример. Вижте ги само хубавиците! Вижте ги и идете следващия път да гладувате, тоест да гласувате за тях. Впрочем то разлика нема. Който днес гласува, утре ще гладува.

"Властите в американския щат Вашингтон приеха законопроект, който легализира гей браковете, предаде CNN.
Той бе приет с 55 гласа "за" срещу 43 гласа "против" от щатската Камара на представителите, след като вече мина в Сената. За да влезе в сила, обаче, е нужен подписът на губернатора. Вашингтон е седмият американски щат, който узаконява еднополовите бракове. През юни миналата година такъв законопроект прие щата Ню Йорк."

Вижте още по тази наистина съдбовна (унищожителна) тема, още една, скорошна публикация:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2012/02/04/uj-tolerantnost-a-v-uchilishtata-nasila-natrapvat-na-decata-.895900




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28389130
Постинги: 4304
Коментари: 7564
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930