Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2012 18:32 - Откровенията на един илюминат. Урок по античовечност. Автор: podvodni
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4904 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Преди известно време ми попадна едно интересно четиво. Дълго време, въпреки първоначалното ми желание, не успявах да го публикувам, поради редица фактори свързани с моята дейност. Бих ги нарекъл някои синхроности. Развитията от последната седмица - две,показаха че е дошъл момента за тяхното побликуване. На някого могат да се сторят познати. Това е така защото могат да се намерят на свободният пазар. На други ще се сторят пълна фантастика и ще бъдат прави. За себе си.
Много от откровенията на Мацини се подкрепят от "реалният живот". Само гдето или не можем или не искаме да видим. Най-вероятно не искаме, което е доста тежко обвинение. Кръстих разговора между Мацини и Ц. -Откровенията на един илюминат. Или урок по античовечност.
Преди да започнете да четете трябва да внеса някои пояснения -

1. Разговорът се е състоял през 2003 година по специален повод и както по-нататък ще видите има някои неща свързани със събитията от 2009 г. насам в световен мащаб и в частност, у нас.

2.Господина Мацини през цялото време е пушил. В един определен момент това е доста важно уточнение. Не го забравяйте!

3. Накои особенно важни пасажи съм удебелил, подчертал или оцветил. Не че целия текст не е важен, но това са особенно важни неща които ще спомогнат за написването на преди това планираният постинг за продажбата на България, реализирана от ББ, Ердоган и Ал Тани преди известно време.

Приятно четене

Откровенията на един илюминат. Или урок по античовечност

-Мацини - Тук съм, за да разговарям с Вас, господин Ц, по малко по-различен начин, при специални обстоятелства. По наше мнение хората се разделят на две категории: такива които могат да бъдат манипулирани и ръководени, - те представляват по-голямата част от човечеството – и такива , които имат някакви добродетели, които имат някакви сили и имат много силна индивидуалност.

-Ц. - Фактически Вие кое мнение представлявате тук?

-- Господин Ц, Вие сте младеж в разцвета на силите си, достигнал до този пост, който парадоксално представлява затвор за гражданската свобода, но който в същото време Ви предлага удовлетворението от познаването и изследването на неща, за които почти никой не знае почти нищо. Подобна позиция не се достига лесно, понеже тя изисква гаранция на изключителни вътрешни способности. Все пак и дори на много надарена личност като Вас й остават непознати много аспекти, а някои от тях могат да бъдат изключително привлекателни. Групата , която представлявам и от чието име дойдох, е част от най-висшият масонски орден. Орденът силно се интересува от резултата от дискусията, която водим.

-- Познавам някои аспекти, свързани с масонството. Организацията е строго пирамидално йерархична. Ритуалите за посвещение са строго окултни, а истинските и намерения са неясни за по-голяма част от хората.

-- От няколкото изречения, които казахте, и аз не бих се справил по-добре. Майстор съм в най-силната масонска ложа в света, и докато за повечето хора това трябва да остане добре пазена тайна, е ненужно да крия този факт от Вас, защото темата, която искам да засегна в нашата дискусия, надминава важноста на моята окултна позиция. Напротив, дори е наложително да знаете още от самото начало с кого говорите.

-- Тоест постът, който заемате, е един от най-високите. Знам, че йерархията се основава на т. нар. „степени”, които са 33.

-- Групата Билдерберг не е точно ложа.... Тя представлява много повече от това, но не е необходимо да влизам в подробности. Наистина на нивото на ложите съществува такава йерархия от 33 степени, а посвещаването в стълбицата се съобразява с някои ясни критерии. Трябва да знаеш също, че тези степени са вид фасада. Истинската власт е много отвъд тези 33 степени и изисква други условия, които ще ти разкрия само при определени обстоятелства. Зависи единствено от теб да бъдеш отворен към такава ситуация.
Представи си голяма къща. За да изглежда колкото се може по-хубаво, тя трябвя дя бъде боядисана от вън с финес и голяма внимание за детайлите. Образно казано, това са степените на посвещение. Големите тайни и богатства се намират вътре в къщата, невиждани и неизвестни на никого, освен на стопаните на къщата, които са много малко и управляват в сянка цялата сграда. Те имат грижата за подръжката, администрацията и просперитета й. За да се случи това, не е нужно стопаните и начините им на действие да бъдат познавани от други хора. Интелигентен си и лесно можеш да разбереш какво имам предвид.

Поисках тази среща посредством властта и връзките, които притежаваме, понеже познаваме силите и възможностите ти за действие. Оценяваме ги високо, особено ако подпомагат интересите ни.

-- Господин Мацини, ако трябва да разбера нещо конкретно и ако проблемът се поставя по специален начин, тогава уточнете това от самото начало. Например коя е главното причина на искането Ви да стана част от групата на Билдерберг?

-- Наистина ли това е проблем за Вас, господин Ц.? Мислите, че имате свободата да избирате и да поставяте условия? И кой ви каза, че ще станете част от групата Билдерберг? Имате ли представа кои са в действителност тези които я съставляват, кои са критериите за достъп до това ниво? Казвам Ви, че сте много далеч от тази позиция в йерархията и дори повече- никога няма да успеете да проникнете в тесният кръг на тази група поради причини, които ако бихте разбрали , щяхте да останете напълно смаян. Те не са част от този свят (Запомнете тази фраза!!! От Подводни). Така че се върнете към по-човешките идеи и разберете, че предложението, което Ви направих косвено,е свързано с приемането Ви в една от най-големите масонски ложи в света, пряко подчинена на Билдерберг. Нашата организация ще има нужда от твоя специален принос. Фактът че аз самият дойдох дотук, да проведа този личен разговор с теб, може да те накара да разбереш факта, че ние те оценяваме изключително високо. Според информацията, която имаме, трябва да призная, че силите и възможностите ти за действие са забележителни. Както ти казах, заинтересовани сме да си сътрудничим с теб. Съществува таен съвет към тази ложа (към ложата в която предлагат да се присъедини Ц. Бел. Подводни ), който прави предложения за основните насоки на действие в света, а тези предложения в последствие се анализират от Билдерберг. Това е нещо като обратна връзка. Можеш да бъдеш много важна фигура в този съвет и да получиш всичко в този свят, което някога си си представял, тайно притежавайки всичко, което искаш – бизнес, хора, лукс, закони и дори правителства. Нищо не може да те спре. Ние не сме свикнали да преговаряме, защото това което предлагаме, е огромно. Какъв е смисълът да водим други безполезни дискусии, когато нещата са така добре изяснени? Честно да ти кажа, нямаш друга възможност, освен да приемеш сътрудничеството.

-- Вълнуващо е това което ми казвате, господин Мацини. Бих искал все пак да разбера как е възможно да притежавате такова голямо влияние. Признавам, че това ми се струва много интересно.

-- О, скъпи мой, много са начините за получаване на влияние и в тази област трябва да ти призная, че сме невероятни майстори. Основното нещо което се изисква за това, е ТЪРПЕНИЕ. Не можеш да построиш грандиозни и изящни палати, за да се радваш на всички удоволствия, които ще имаш на разположение, без да си упорит, бдителен и най-вече търпелив, дори и пред лицето на привидният неуспех. Всички добива някаква форма с времето и понякога този период може да бъде твърде дълъг. Нашите почитаеми майстори от миналото са имали невероятна всеобхватна визия за финалния резултат, който сега е много близо. Те не се полакомиха с дребнави, егоистични интереси и с всички сили искаха да затвърдят и укрепят основите на масонството, адаптирайки с течение на вековете ръководните му принципи според спецификата на човешката еволюция. Защо да се грижат само за себе си и за семействата си? Нямаха ли и без това най-голямото богатство и най-добрите условия за живот? Не бяха ли си дали твърдо обещание да си помагат и да се подкрепят взаимно при нужда? Казвам ти: те бяха истинските архитекти, които създадоха и след това утвърдиха принципите, според които функционира днешната социална (обществена) система. На този етап не мога да ти разкрия нищо повече, свързано с тези „архитекти”, които са създали целия план още преди хиляди години, защото това е голяма тайна, които не всички от групата Билдерберг знаят. В модерния свят – имам предвид последните 200-300 години – почитаемите майстори не са правили нищо друго, освен да прилагат интелигентно основните принципи, които са били утвърдени, и да ги приспособяват към структурата на времето, в което са живели. Действията им са били развивани от поколение на поколоние, запазвайки същия импулс и същите основни идеи, защото трябва да ти кажа, че на върха на нашата йерархия се намират не само потомци по кралска линия, чието родословие може да бъде проследено стотици, дори хиляди години назад. Много внимаваме да не се смесим с други раси. Въпреки всичко са съществували някои изключения, но с времето сме успели да елиминираме рецесивните гени.

Говорите вероятно за европейските кралски фамилии и тези на големите банкери от края на Средновековието?

Мацини - И не само за тях . Те не бяха революционери, не подкрепяха никаква конкретна или стабилна идеология, нито пък имали собствена комплексна идеология (последното никак не е вярно – Подводни). Тяхната мощ никога не е била в мускулите, нито в експанзивният им дух (също съмнително и невярно – Подводни). От редовете им никога не са се раждали герои и активисти. За сметка на това те бързо разбрали, че, за да успеят, имат нужда от по-различен алгоритъм, който да извлече силата и енергията от самите решения и действия на хората. Били финни психолози и още от самата начало направили някой основни наблюдения. Установили например, че животът на обществото, независимо дали основната му форма на управление е монархия, република или някакъв друг вид управление, се основава на лидерството. Тази ситуация се изразява в две т. нар. „групи”. От една страна, тълпата, т.е. по-голямата част от населението, и от другата – управляващият елит, който по един или друг начин се опитва да води „стадото”. Това обикновено наблюдение било оосновата, на която са изградили целия си план.

– Но защо е било толкова важно за тях това, че хората попадат в тези две категории?

– Тази ситуация бе и е много важна благодарение на това, че постоянно са съществували антагонистични интереси между двете групи от населението. Нещата трябва да се подредят така, че тези противоположни интереси никога да не изчезнат. Тоест, казано по друг начин, никога да не се стигне до истински мир между хората. За да се осъществи това, е необходима да се поощряват и двата „лагера”чрез различни методи, но без те да знаят това. Нашите илюминати използваха това умение до такова съвършенство, че успяваха да стоят с единият крак и в двете лодки и все пак никога не падаха във водата – никога не се проваляха в тази двойна игра!

– Но как са успявали? Какви са техните методи?

Имали са нужда от някои силни „лостове” и съобразно естеството на действията им те можли да бъдат само два: парите и нисшата същност на човека, която се предава пред лицето на изкушенията, които му се предлагат. Тази комбинация винаги ни е осигурявала и осигурява успех, защото това което биваше неподходящо за едната страна, беше добре дошло за другата, и така се стигна до тази рецепта. Интригата, лъжата, изкушението и лицемерието позволиха бързо разпространение на влиянието ни по целият свят. Разбира се, днес трябва да имаме предвид цял низ от други фактори, между които смятаме най-важен броя на жителите на планетата и забележителният технически прогрес. Но главното е, че основите на нашата масонска организация са били поставени много отдавна и са толкова солидни и така дълбоко проникнали в съзнанието на хората, че пълното осъществяване на нашата идея е само въпрос на време.

– Все още не разбирам коя е основната причина, поради която са се полагали тези ограмни усилия хиляди години?

– Скъпи мой, тук нещата са прости. Основният мотив винаги е бил и ще продължава да бъде - сдобиването с власт (Това е видимият мотив в крайната цел. Главната причина, илюминати винаги са я казвали, но поради ограничението на нашето възприятие я приемаме като фантастика. Накрая ще я припомня. – Подводни)! Какво друго си представяш, че бихме искали да получим за огромен период от време? Хайде, кажи ми, не се притеснявай! Пари? Почти всички световни финанси ни принадлежат благодарение на банковата паяжина, която изплетохме през последните векове. Понеже цивилизацията се развиваше все повече и повече, искахме да създадем социална система, в която хората да зависят тотално от финансовите си приходи. Пари, пари – все повече пари! Една ясна идея, която трябва да бъде разпространена навсякъде. Но, за да имаш пари, трябва да произвеждаш, а за да произвеждаш, трябва да работиш, а за да работиш, ти трябва време. Създадохме уравнение, което представлява порочен кръг, почти без решение, защото никога не можеш да стигнеш до края. Резултатът е такъв, че хората стигнаха до там, да работят за нас до изтощение, привлечени от миража, че ще се сдобиват с все по-големи парични суми, които на проктика са похарчвани много бързо в динамичният ритъм на света и изкушенията от всякакъв вид, които го съпровождат. Все пак колкото и пари да спечели човек чрез работа, истинските богатства и огромните парични суми са все наше притежание, съхранявани в нашите банки и инвестирани в различни нотариални актове и полици (недвижимо имущество и ДМА – Подводни). Дори ако се появят десет или сто много богати хора в света, които не са част от нашите ложи, те не представляват никаква заплаха, зашото са отделни изключения, които не преследват никаква определена цел в голям мащаб. Разбира се, повечето от тях се стараем да привллечем в организацията още от самото начало на блестящата им кариера и по този начин силата ни расте. Тези, които ни отхвърлят, не издържат дълго сами. Ако по един или друг начин станат заплаха за нас, тогава обединяваме усилията си, за да предизвикаме фалита им с риск за за някои евентуални загуби в нашият лагер. Огромният финансов апарат, който сме създали, обаче ни позволява бързо да възтановим равновесието на финансовия си баланс чрез растеж в друга посока. Целта е съответната личност да бъде надвита. Обикновенно когато тази личност се намира на прага на тоталният фалит и когато се чувства безвъзвратно загубена, ние предлагаме още веднъж шанса за присъединяване, който от начало е отхвърлен. В повечето случаи този бизнесмен приема. Следва, разбира се, зрелищно възтановяване на собствения му бизнес, но човекът вече трябва да се съобразява с определени стриктни условия от наша страна, които не може да отхвърли. Винаги имаме нещо за спечелване. Например, даден политик с влияние, който да защитава интересите ни, - това е най-често срещаният случай и най лесният за постигане (Дали има такива наши политици? – Подводни). Или пък някой бизнесмен, чиято по-голяма част от парите му управляваме ние чрез собствените си изградени мрежи. Интересува ни да създадем колкото се може повече такива „порочни кръгове”. На тяхната база основаваме модерното общество, формираме т.нар. „клетка на обществото”, т.е. семейството, което вързахме в оковите на безкрайна зависимост – работа, къща ,комфорт, кола, банковите заеми, дългосрочните договори, които понякога обхващат едно или две поколения на дадено семейство. Ролята на „порочните кръгове” е да правят хората зависими, защото, когати това се случи, те вече не са свободни. Зависимостта води след себе си вид поробване и ограничение, а ние имаме нужда хората да бъдат колкото се може по – ограничени и механизирани в действията си, които трябва да станат почти стереотипни. Това беше основната причина, поради която наложихме постепенно разделение в колкото се може повече области и подобласти. Ако изискванията за съответното работно място са прости, почти минамални, но стандартни, човек за кратко време се превръща във вид робот, който слуша, каквото му се каже, и прави, каквото му се нареди. Не искаме хората да мислят твърде много. Това може да се превърне в нещо опасно, може да роди идеи, които да се противопоставят на нашите цели. Затова потърсихме начин да разпространим контрола си върху все повече и повече хора, дори и извън работата – в тяхното свободно време. Допуснахме технологиите и изобретенията да завладеят вниманието на масите чрез определени средства, чиято липса днес би ни се сторила катастрофална: телевизия, телефон, компютър. Идеята ни имаше изключителен успех, защото наред със създаването на зависимости, това ни предложи и контрол над разпространението на информацията. Днес поради времето, в което живеем, информацията държи първо място, що се отнася до „оръжията”, които използваме в света. Следващата стъпка бе лесна: контролирайки средствата и масмедийните институции, контролираме, разбира се, съдържанието и качеството на информацията. Затова една от основните цели беше да получим контрола над най-големите обединения на световната преса, радио и телевизия.
Гласувай:
51. nikikm - Ще
03.06.2012 19:18
има ли продължение?
цитирай
2. tota - http://www. parallelreality-bg. ...
03.06.2012 19:35
http://www.parallelreality-bg.com/index.php/statii/ezoterika/293-2011-02-03-21-55-24.html
цитирай
3. анонимен - Ако се появи продължение, ще го публикувам и аз
03.06.2012 20:06
Но всеки, ако търси ще намери предостатъчно допълнителна информация. Обаче, за да отсее, кое е истина и кое - манипулация, човек трябва да е доста информиран, защото подвеждащата информация винаги е многократно повече от достоверната. Особено по темите свързани с юдаизма, юдомасонството, илюминати, комунизма и... демокрацията!
цитирай
4. podvodni - Ще има продължения.
03.06.2012 20:16
Ще има продължения.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15667319
Постинги: 3954
Коментари: 6980
Гласове: 7983
Архив
Календар
«  Юли, 2022  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031