Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2013 16:54 - Паразитите покваряват Европа! Затвор за родители, за отсъствие от урок по порно в Германия. Александр Копысов, Автор – patriotka, Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3504 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 07.09.2013 16:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В забързаната към пъкъла Европа, в учебната програма са влючени задължителни порноуроци. Как абсурдността се превръща в норма? Защо обществото позволява това да стане възможно? Сексуално образование в началното училище - това не е само начин за покваряване на децата, но е и сериозен удар върху съзнанието на детето. Не толкова отдавна, около десетина тийнейджърки от шести клас са били хоспитализирани по време на такъв урок тук, в Германия, а останалите са били близо до припадък.

 

image

Друг подобен случай, но с продължение, пак в Германия: На ученичка и станало лошо по време на порно-урок и излязла от класната стая.  Според репортер, директорката на училището и друга служителка завлекли насила ученичката обратно в класа.  И поради факта, че момичето се съпротивлявало на учебната програма, то било принудено да остане в класната стая, с учител, след карая на часа.  А след като комисията по образование заключила, че момичето е пропуснало урока по сексуално образование, автоматично било даден ход на "убийствената” сила на немската бюрокрация.

 


Родителите на Илияна първо получили от германските власти уведомление да платят неустойка за отклоняване на дъщеря им от задължителния урок по секспросвета. А след като родителите отказали да платят глобата, се стигнало до съдебен процес. След това, при родителите на напусналата секс-урока ученичка изпратили съдия-изпълнител. В крайна сметка, делото било прехвърлено към окръжния съд, където родителите нямат право на самозащита.

След като бащата и майката на момичето отказали да платят, съдът информирал родителите, че заради отсъствието от секс-просвта на дъщеря им, те, бащата и майката, са осъдени на един ден затвор, и че трябва доброволно да се явят пред съответния затвор.

Бащата на момичето отказал доброволно да отиде в затвора, и бил задържан. Същата участ заплашва и бременната му съпруга.  Затова на 17 август 2013 г. пред затвора в град Хам  се събрали демонстранти (родители и деца). Те дошли с плакати, с надписи, че секспросветата в Германия е насилствено включена в образователната програма, без мнението на родителите и на самите деца.

Демонстрантите стояли край стените на затвора в очакване на семейство, сериозно загрижени относно принудителното порно образование на собствените им деца, в начално училище в Германия. За съжаление, в Германия, много от родителите, които искат да защитят децата си от тези секс уроци били вкарвани в затвора.

През 2010 г. има много случаи, когато майките и бащите заради отказа им да пускат децата си на уроци по секспросвета бяха принудени да прекарат по една седмица в затвора. А в ​​германските медии, "някак си", не изтече информация по тези въпроси и по тези случаи.


Протестиращите извън затвора скандираха: "Докога ще правителството да премълчава този скандал?"  
"Трябва да обичаме родителите си, а не секса" - пищят децата. – "Имаме нужда от любов, а не от насилствено секс-образование (принудително развращаване на децата)."

Видео

Източник

Източник 2

 

В Германия легализира педофилията ? !

 


Брошури на германското министерство за семейството насърават родителите да правят секс масажи на децата си, на възраст от 1 до 3 години. Две книжки, по 40 страници всяка, одобрени от германския федерален център за здравно образование, са насочени към младите родители на две възрастови групи деца - от 1 до 3 години и 4-6 години.

Цитати:

"Бащите не отделят достатъчно внимание на клитора и влагалището на дъщерите си. Галейки дъщерите си, бащите не отделят почти никакво внимание на тази област, макар това да е единственият начин, по който момичетата могат да развият гордост от факта, че са момичета" - се казва в брошуртаа за 1-3 годишните деца.

" Същата тази брошура съветва да се позволява и да се насърчават децата да правят неограничена мастурбация ... с изключение, когато това се прави с физическо насилие.

В книжката за деца на на 4-6 години, се препоръчва обучението на Кама Сутра.

Друга идея на федералното правителство е книга с песни за деца на 4-годишна възраст , в която има песни, които призовават за мастурбация. Ето текста на една песен:

"Когато се докосне тялото ми, знам какво имам. Имам вагината, защото аз съм момиче. Влагалището не е само да пишкам. Когато я докосна, аз чувствам приятно изтръпване ... "

"Повечето страни признават, че децата имат нужда от периода на невинността " - каза О"Брайън . - "А сега какво виждаме ? Германското правителство, на практика, лишава децата от този период", - добави той.

– "Това е философията на материализма, за който всички морални норми и всички истини за човешката природа, са репресивни.


В момента , тази книжка е задължителна в девет германски региони: в детските градини и началните училища. И каква ирония? Тази книжка се препоръчва на организации, които официално уж се борят с педофилията. Тези брошури са в милиони копия в цялата страна.


Много е вероятно , че това може скоро да се разпростре и в други страни в Европа, и в света ...

Източник

Оригинал стати на английски език

Брошура на немски език.

– 9 минути 52 секунди

Възможно ли е след тази статия, да се говори, че в Европа се спазват правата на човека. Когато се опитват да прикрият педофилията с “грижи” за децата?

Източник

 

Всеобщо развращаване или краят на Европа

Видео

Източник

Видео

Източник

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296312
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031