Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2016 00:09 - Достоевски: Европа е модерно гробище! Осипов А.И. logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1536 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Още Достоевски е писал, че в Европа вече няма християнство. Но самата Европа все още не иска да осъзнае това. Това е написано 19-ти век. Достоевски е умрял 1881 г. А какво да кажем сега? На мен не ми се е налагало плътно да се допирам до западния християнски свят, но ще ви кажа, че там вече цари пълно преклонение пред светското. Там християнството вече изобщо не говори за духовен живот. Целият им ентусиазъм е насочен към решаване, изключително, на социални задачи и социални проблеми. Ще ви приведа един конкретен пример от Световната християнска конференция, наречена „Спасение Сега“. И за какво спасение мислите ставаше дума там, със всичките им основни доклади и всичките дискусии? За спасение от какво? - От увеличаващата се тирания на Транснационалните корпорации, от бедността и нищетата. И когато нашите православни започнаха да питат: - Извинете, аа.. за греховете...? Да, да, има и грях... – апартейдът в южна Африка!!?

Чувате ли..?

 

На запад Евангелието вече толкова са го подменили, и са го приспособили към напълно светския си живот... и само с това се занимават. Там църквата е превърната в министерство за социално обслужване на населението. Да, - там все още има запазени..., още се поддържат някакви морални неща, но вече се изоставят. Протестантите вече са се предали, с тези еднополови, т.н. бракове. Католиците още се държат, но държат само някакви външни опори. Християнството, цялото, вече е светско. И нещо повече, ще ви кажа: - само да видите, какви нови преводи на Новия Завет се правят там, - на съвременните европейски езици, ще се ужасите. Младежите, естествено, четат на съвременен език, а не на стариогръцки или на латински... И какво само е написано там! Не можете да си го представите. Пълно извращаване.

 

Когато Евангелието решително осъжда всичките тези еврогейщини, - там преводът им е съвсем друг: “Всеки трабва сам да си избира своя партньор, по любов“. И нищо повече!? ...

Например, Кънтърберийският Епископ, главата на Англиканската църква, заявява: - “Да, така е правилно. Какъв хубав превод. Той отговаря на нашата епоха“. Виждате ли какво се върши?

А за Ювеналната Юстиция, да ви кажа... - нима не е ясно, какво става? Що за идеи са това, ако армията трабва да се подчинява на войниците, и какво ще стане, ако президентът на фирмата започне да се подчинява на служителите си. Какво ще стане, ако бащата и майката започнат да се подчиняват на децата си? Какво друго е това, ако не е – пълно извращаване на нормалните порядки. Говорят за права на децата, а за родителите, никакви права. Родителите превръщат в роби, които са длъжни само да обслужват децата. Да се превръщат децата в Господ, е все едно да се преобърне човек, с краката нагоре. Ето това е Ювеналната Юстиция.

И това е само едно от дяволскоте неща, с които сега е пълно навсякъде и във всичко.

Изпълнява се един от най-зловещите тезиси на сатанизма, и той е много прост: Разюздай, за да обуздаеш! (т.е. - развържи, за да завържеш!)

 

Трябва да запомним това, да го огледаме, и тогава ще разберем, какво става!

 

 

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_14498/

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28385630
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930