Прочетен: 1432 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 07.11.2017 16:39
А мнозинството се придържа основно към «стандартната американска диета», с много месо, обработено фабрично, и с наситена рафинирана захар или царевичен сироп, с високо съдържание на фруктоза, която се използва за подслаждане, даже и на несладки продукти, за да се предизвика влечение към тях. Така се прави с рафинирания хляб и другите хлебни изделия, като им се добавят рафинирани въглеводороди, които буквално наливат масло в огъня на раковата болест.
Господстващите в онкологията теории игнорират откритието на Ото Варбург, получил 1930 г. нобелова награда, за него, - известно като «ефектът на Варбург»: когато нормални клетки започват да изпитват кислороден глад, при метаболичната преработка на глюкозата и хранителните вещества, изпаднали в зависимост от ферментацията на захарта, без кислород, се разрастват и стават злокачествени.
Онколозите предписват химиотерапия, и в същото време, разрешават на пациентите си да ядат сладолед и сухи сладкиши, които за тях са отрова. Раковите клетки поглъщат захарта 19 пъти по-бързо, от здравите, съобщават изследователите.
Господстващата медицина отказва да забележи, че хранителното меню може да предизвика потенциална метаболична дисфункция, която стимулира и поддържа рака, а твърди, че първична причина за рака е генетична предразположеност.
Високомерието и невероятните им печалби процъфтяват от такива токсични намеси, като химиотерапията и облъчването. Ако искате да предотвратите появата на рак или да се избавите от него, първо гледайте с какво пълните организма си. Това ще ви даде контрол над рака.
Трябва да избягвате газираните напитки, соковете с добавена захар, сладкиши, бонбони и обработените хранителни продукти, в които се използват обработени зърна. Но захар или царевичен сироп с високо съдържание на фруктоза, се добавя, даже и в несладките хранителни продукти. Така производителите ви държат в зависимост техните продукти, даже и да не можете да усетите истинския му вкус. Рафинираната захар предизвиква привикване, и това привикване е подобно на кокаиновата зависимост.
Неотдавнашно изследване изкара захарта канцерогенна
А колкото повече се изследва, толкова повече се откриват вредни и нежелателни последствия за здравето, от употребата на захар. Но резултатите от изследването се оказали скрити от очите на обществеността и, естествено, не се приветстват в общеприетата система в онкологията.
Едно от изследванията 2013-2014 г. било посветено на връзката между онкогенезата и повишеното поглъщане на захар...
Резултатите от това изследване показват, че повишеното поглъщане на гликоза води до създаване на ракови клетки, а прекратяването употребата на захар, спира поемането на глюкоза от раковите клетки, и те отново се превръщат в нормални. С други думи, захарта помага за появата на ракови клетки и поддържа вече съществуващите.
Трапезната захар или царевичният сироп с високо съдържание на фруктоза се добавя в газираните напитки и обработените продукти, заедно със захар от естествен произход, независимо колко висок може да е гликемичният индекс. Плодовите сокове не се нуждаят от добавяне на захар, но в много от тях, пак се добавя. И това са точно тези видове напитки и храна, които следва да избягвате.
Трапезната захар е рафинирана, а мнозинството видове хлеб и хлебни изделия, са приготвени от зърна, съставени от рафинирани въглеводороди, които мигновено се превръщат в захар, без да дават никакви хранителни вещества, като компенсация...
Изследователите предполагат, че захарта, която се съдържа в органичните продукти, може би не помага за увеличаването на раковите клетки, за разлика от рафинираната захар и царевичния сироп. Те поясняват, че клетките на човека поглъщат левовъртящи се молекули, докато раковите клетки могат да усвояват само десновъртящи се молекули.
По същество, плодовете, в естественото си състояние съдържат левовъртящи се захари, а ГМО плодовете се състоят само от десновъртящи се захари...
Прост съвет, който не е лесно да се следва
Не добавяйте захар в храната и напитките, избягвайте всичките сладости и обработените продукти, даже и не сладките, защото им е добавена рафинирана захар, която предизвиква привикване у потребителите.
Според роднини и приятели на болни, много от тях не искали да си променят храненето, та да се излекуват от рака, и може би, именно поради това, въпреки че ги лекували, лечението било неуспешно.
Много пациенти, по скоро, дават вид, че слушат лекарите, но ядат и пият каквото си поискат...
Въпреки всичките канцерогенни химични вещества, около нас, има една област, която все още е под наш контрол: – избягвайте рафинираната захар и въглеводородите.
http://3rm.info/publications/60028-belaya-smert-nedavnie-issledovaniya-zapisalo-sahar-v-kancerogeny.html
Превод, Григор Симов
Симо Хайюха/Бялата смърт/ - снайперистът...
Излезе книга за Симо Хаюха - най-смъртон...
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. sparotok
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. rosiela
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69