Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2020 10:46 - "Харвадски, Станфордски и Оксфордски епидемиолози подеха петиция, за прекратяване на всичките локдауни и ограничения".
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1334 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Подписаха се вече 1700 лекари и медицински учени!   https://www.investmentwatchblog.com/president-trumps-improving-health-suggests-the-virus-is-now-one-we-can-handle-harvard-stanford-and-oxford-epidemiologists-launch-petition-for-an-end-to-lockdowns-and-targeted-protections/  Да, професионалистите най-добре разбират цялата тази злонамерена измама. И аз (zarubezhom.com), като лекар, се възмущавам безкрайно!

..........................


Ето и малко раздвижване в САЩ: "Върховният съд на щата Мичиган отмени решението на губернатора на щата, за въвеждане на екстрени мерки (уж) за "Безопасност при КОВИД", кпонеже са незаконни!" https://www.fox5dc.com/news/michigan-attorney-says-burn-your-masks-and-forget-covid-emergency-orders-after-state-supreme-court-decision

..........................................



КОЙ ЩЕ ИЗМИСЛИ ПО-ПРАВДПОДОБНO ОБЯСНЕНИЕ НА ПРИЧИНИТЕ ЗА ЧЕСТОТО ПАДАНЕ НА ДЕЦА С МАСКИ, В БЕЗСЪЗНАНИЕ? 


Какво ли не измислят; и слънчев удар (в октомври?), и отравяне от хлора в питейнатра вода: https://news.mail.ru/incident/43633030/?frommail=1  Споменават даже дезифекциите в училищата... Но никой (уж) не вижда маските на децата, които всъщност ги и задушават. "Всичките тези признаци у децата, падащи в безсъзнание, — световъртеж и главоолие" - са признаци на недостиг на кислород и ХИПЕРКАПНИЯ (повишено вдишване на въглероден двуокис)!  Ето вече половин година по телевизиите излагат всевъзможни причини за задължителното носене на маски! 


А ЗАЩО ПО НИ ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ КАЗАХА КАКВО Е СЪДЪРЖАНИЕТО НА ВЪГЛЕРОДНИЯ ДВУОКИС ВЪВ ВЪЗДУХА, - ПОД МАСКИТЕ???


Ютюб, някъде през май, водещият Дел БИГТРИ показа, че има не скъпи приборчета за измерване съдържанието на въгледвуокиса и кислорода във въздуха. Достатъчно е да се добави само едно маркуче под маската на лицето, - и да се включи приборът. И той ще покаже, че под маската кислорода е 17%, при норма 21%! А другият прибор ще покаже смъртоносно съдържание на въгледвуокис, 2-3 пъти над токсичното (отравящото) ниво! Но това видео, с измерването на кислорода и въглеродния двуокис, отдавна е "заб(ра)анено" в Ютюб, заедно с ТВ канала ДелБИГТРИ! 



Симптомите при хипоксия и хиперкапния са именно - "главозамайване, главоболие и загуба на съзнание! - Но по телевизиите това няма да покажат.  За задушаването под маските, не трябва даже и да се мисли, - защото маските били "безвредни". Нищо че вече от всички краища на света идват вести за починали деца с маски!



И излагат всякакви други причини, но не и интоксикация с въглероден двуокис! Ето, лекар в Германия ридае пред камерата, че лично той (на 1 октомври) знае за три починали деца, от носенето на маски! "Колко още трябва да умрат?! - казва той. Родители, какво чакате? Учители, вие изпълнявате престъпни заповеди!" 

https://www.youtube.com/watch?v=4iRQFYI906o&feature=youtu.be

Ето, същото видео и на английски: https://www.investmentwatchblog.com/third-child-dies-in-germany-due-to-masks/



Но и Тръмп не посмя да заяви, че КОВИД-19 Е ИЗМАМА. И той се изплаши, защото каже ли това, трябва да каже и, - кой е творецът на всичко това.  А творецът е "Евреоналът", - воюващият срещу човечеството Еврейски Биоклон, който създава Глобален МОШИАХАТ и световна диктатура, точно с такива хитри методи! 


Да, на Тръмп не му стиска да се конфронтира с Евреонала, и да каже ИСТИНАТА!  Защото Евреоналът е многократно по-силен от него: 

https://www.youtube.com/watch?v=_IGCk5VB0tc 

https://www.youtube.com/watch?v=46jz1LqQqHU 


Каже ли истината, веднага ще го обявят за луд и ще го вкарат в психиятрията! 


Както знаете (от сайта zarubezhom.com), преди година в Йерусалим бе създаден Световен Трибунал за съдене на гоите, по законите на еврейската ТОРА, придружено с кърваво жертвоприношение - КОРБАН... 

Images17/MoshiahKorona.jpg 
  и Images/bushwithjews.jpg

    zarubezhom.com

    Превод (на извадки) Григор Симов



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28389488
Постинги: 4304
Коментари: 7564
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930