Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2021 19:27 - Европа превърнаха в затвор! Целта е - ВЪЗЦАРЯВАНЕ НА ЕВРЕЙСКИ ЛЪЖЕМЕСИЯ - АНТИХРИСТ!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1015 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.02.2021 19:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Който от есента на миналата 2020 г.  вече дава изяления от Израел, чрез израелски равин!! "Коронавирусът" напълно унищожи представата за прословутите европейски свободи, понеже в повечето страни на Евросъюза е забранено излизането от жилищата, без особена нужда, а в некои страни е въведен строг комендантски час, и нарушителите на антикоронавирусните забрани ги заплашват гигантски глоби и даже години затвор. Такъв затворнически режим се въвежда и по целия свят. Даже в Русия вече заявиха за (мними) 40 хиляди мутации на коронавируса, от които, уж никъде не можело да се скриеш.


кратка извадка, от: https://3rm.info/main/83875-antihrist-torzhestvuet-evropa-prevraschaetsja-v-antikoronavirusnuju-tjurmu.html


.................................

Пояснение от Григор Симов:  Всъщност, юдомасоните в целия свят са получили строга заповед от Световното Юдомасонско Сатанинско Антихристово Правителство, да приемат всичките задължителните поробващи мерки, предписвани от т.н. Световна Здравна Организация, която е частна фирма, създадена и финансирана от банкерите евреи - юдосатанисти. А самата коронавирусна пандемия е измама, от начало, до край. Измамата се създава и поддържа, със списъците на "заразени" и починали от "коронавирус", и със списъците на починали от всякакви други болести, на които, преди или след смъртта им, е добавена фалшивата диагноза - коронавирус. 
Списъците на "заразените" и "безсимптомно болните", се попълват главно с резултатите от задължителните тестове (за които самият им изибретател казва, че не са предназначени да откриват вируси!), за които и африканците доказаха, че дават напълно фалшиви - положителни резултати. 
Другият начин за поддържане и раздуване на измамата, са фалшивите диагнози, поставяни на настинали или на болни от други болести, най-вече, стари хора, в старчески домове и болници. 

Всичко това се стимулира с огромни пари (36 милиарда долара), отпускани от "Световната Банка", на заем, на послушните правителства, уж за борба с коронавирусната епидемия, а всъщност, за подкупване, - от горе, надолу, от правителствените ръководители, министерствата, народните представители, и надолу, до общинско и болнично ниво, и до конкретните лекари, поставящи фалшиви диагнози.  Списъците на "болните" се попълват и с директни подкупи на здрави или болни от друга болест, хора, които се съгласят, да им се напише, че са болни от коронавирус. А списъците на умрелите "от коронавирус" се допълват и с масови, устно регламентирани плащаня на ръка, на близките на блоен или починал човек, ако се съгласят, да подпишат, че роднината им е починал от коронавирус. Разбира се, условията за получаване на парите, се разпространяват устно (при нас на село), от общинските кметове, чрез местните кметски наместници! На което съм свидетел, но, естествено, имената на кметския наместник, и селото, не мога да кажа, защото сериозно ще ги злепоставя! 

А как се умножава броят на починалите в болниците, имали нещастието, да им поставят или добавят диагноза, - "болни от коронавирус" (преди или след смъртта им).  Потърсете в интернет, свидетелствата в Ютюб, на фелдшер Марина, за ситуацията в една от елитните руски "коронавирусни" болници: https://www.youtube.com/watch?v=A1KNluY5VwM,  и моята публикация - превод на нейното видео-изобличение: ЖЕНА В ЗАЩИТА НА ОТЕЧЕСТВОТО И НАРОДА - https://grigorsimov.blog.bg/politika/2020/12/08/.1738892 Същността на възмущението на фелдшерката е, че в бивша елитна руска клиника, превърнатата сега в коронавирусна, - на приеманите за лечение пациенти с пневмония, задължително инжектирали препарат за отпускане на мускулите, което предизвиква в пациентите "дихателна недостатъчност", поради силно отслабване дейността на диафрагмата. И тези пациенти веднага ги включват на изкуствено дишане, което, както вече е известно, води до смъртта на около 90 процента болните. И, разбира си, до нужното повишаване броя на починалите от "коронавирус"! И до още по строги мерки на властите, "за борба срещу пандемията"... а всъщност, за лишаване хората от всички права и свободи, до пълното заробване на малкото оцелели!  

Да им забрани Господ!  

Вижте и видео, записано още 1995 г. за това, което става днес в света:
https://3rm.info/main/83890-shokirujuschee-otkrovenie-iz-995-goda-vse-bylo-izvestno-uzhe-togda-zhidkie-kristally-v-vashem-mozgu-video.html    

Превод, Григор Симов,   



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28384760
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930