Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2021 12:01 - Кой е антихрист и защо ще се възцари над света? Втора част. Атонският старец Елпидий
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2480 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.03.2021 12:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С кои факти от Библията антихрист ще доказва, че той е очакваният (от евреите) месия?  Антихрист ще се опре на 4 неща, за да докаже това: Неговото раждане, страданията му, и чудесата.  


Нашият Господ Иисус Христос се е родил по чудесен начин, понеже зачеването Му в утробата на Дева Мария, няма нищо общо с обичайния начин на раждане. Евангелието ясно ни казва, че Неговото зачатие е от Светия Дух. Бог поискал, Неговият Син да се роди, не от човешко семе, което би принесло човешки несъвършенства и слабости, но от Светия Дух, та нашият Господ Иисус Христос да е съвършен Бог и съвършен Човек.


Това възбудило завист в Луцифер (дявола) и той поискал и неговият син да е истински Сатана, с дяволски дух, но да е и човек. За да може, като човек, да мами хората, и те да го следват. 


Разбирасе, Луцифер, като паднало същество, не може да създаде човек, понеже творец е само Бог. Затова той пак е прибегнал към измама. Той многократно е показвал злобата и измамата си, пред много хора, светци, и грешници. Известно е явяването му, в различни образи, животнски или човешки, за да заплаши вярващи или да изкуси аскети (монаси - отшелници). Такива описания има в житията на много светци и мъченици...


Нещо подобно е и най-важното, и главното събитие за дявола, - раждането на сатанинския му син - антихрист. Луцифер използвал (специално подбрана блудница, седмо поколение), "девица" за да докаже на света, че пророк Исая е имал предвид неговия син, а не нашия Господ Иисус Христос, когато говорел за непорочното раждане на Месията.


Затова, по време на сатанинската церемония за зачеване на сина си антихрист, Луцифер, извършил някакво плътско окултно сношение, между "девицата" и Луцифер. 


Така духът на Луцифер влязъл в тази фатална жена, та това, което се роди, да е своеобразно демонично същество - псевдо-човек (което евреите наричат "месия", а ние християните наричаме) антихрист.  Сатанинският младенец ще се роди и израсне, като принц, в уникално богатство. От зачатието, до раждането и зрелостта му, ще протичат най-ужасни сатанински събития. Невидими сатанински сили ще го охраняват и защитават. Него тайно ще осинови богат човек, имащ ужасна светска и икономическа власт. Той ще израсне във фантастично богатство, и ще получи образование с максимални, съвършени знания за всичко. Със способности за гадателства, изцеления, хитри решения на различни социални и геополитически проблеми, и още много други неща, които ще върши с помощтта на баща си Луцифер. Всичките му тези качества ще го направят подходящ, за бъдещ Световен Лидер, когото всички ще трябва да слушат и да му се подчиняват. 

Той ще е прекрасно запознат със всички методи за психично смачване на всяка реакция на неговите врагове, и ще е достатъчно убедителен, при защитата на възгледите си. Духът му ще е пълен с хитрости и измами, дадени му от неговия баща - Луцифер. Така ще мами хората с уникалните си способности. Той ще се преструва, че обича хората и цялото материално творение на Бога, но на практика ще прави точно обратното. Всички хора ще са под пълното наблюдение на неговата полиция. Хората ще бъдат следени, ден и нощ, с помощта на всичките им собствени домашни прибори и устройста (вижте - 5 G - "интернет на вещите". Г.С.). Така, "умните полезни" устройства, ще са кошмар и затвор за наплашените хора. 

За антихриста и неговото сатанинско сборище, няма да остава нищо скрито. С много хитрости, и то в мирно време, той ще унищожи милиони хора по целия свят, с помощта на поредица ръкотворни пандемии.  Медиите ще твърдят, че той защитава здравето на хората, но той ще действа с измама, за истинско изтребление на хората, с помощта на много рекламирани лекарства, произвеждани от контролираните от него, фарм-компании. Той така силно ще повлияе на природата и климата, че ще предизвика глобално преобръщана на всички природни процеси, от които зависи нормалното израстване на дърветата и растенията. Водите ще са замърсени, и четирите годишни сезона ще се смесят.  Всички продукти ще се произвеждат в неговите фабрики. Така той ще монополизира всичката храна, нужна за преживяване на хората, та никой да не може да оцелеле самостоятелно. И оцеляването на хората ще е истински кошмар. 

В негово време няма да има никаква (лична и частна) собственост, даже и такава дума няма да има! И всички ще живеят в квартири, предоставени им, от сатанинската му (световна) държава. Така той напълно ще контролира жилищата, храната, светлината, водата и горивата.  Тогава ще се случат такива нечувани неща, че аз даже не искам да мисля и да говоря за тях. Тогава ще е най-големият геноцид в света, от който ще оцелеят само една трета от хората. 


В определен момент, на статанинското му управление, докато цялото нселение ще му се възхищава и ще го хвали, той ще бъде убит. Раната му ще е дълбока и смъртоноста. Но с помощта на баща му Луцифер, и с помощта на най-усъвуршен изкуствен интелект, той ще бъде излекуван и възкресен. Това ще донесе облекчение в целия свят, сред последователите му, за които възкресението му ще е огромно чудо, подобно на възкресението на нашия Господ Иисус Христос. И тогава ще го прослявят максимално.

Тогава той ще започне да твърди, че е бог, и че е властелин на живота и смъртта. 
В началото той ще унижава, след това ще осмива, а накрая напълно ще отмени основните догми на Църквата, за греха, за живота след смъртта, и за съществуването на ада и Рая. 

Той ще представя греха, не като грешка, която ни отдалечава от Бога, а като личен избор на всеки човек, касаещ неговото лично щастие. Щастие, което по закон, ноикой няма да има право да отрича. Затова, всеки грях, даже и да е най-въпиющо нарушение и оскърбление на християнския начин на живот, тогава ще е право и личен избор за всеки човек, което ще бъде защитено със законите на държавата. А произнасянето на думата "безнравственост" ще се счита за тероризъм, и ще се наказва по закона. 

Антихрист ще провъзгласи, че адът е "терористична измислица" на Църквата, и ще убеди хората, че тук на земята, сред наслаждения със всички видове плътски и материални удоволствия, е истинският рай.  Като отхвърли християнското учение за възкресение на мъртвите, той ще пропагандира и омайва хората, със своя версия, за "вечен живот"... Ще обещае възкресение от мъртвите, на вярващите в него, и приемащите го за свой бог. 

С помощта иа изкуствен интелект, той ще запази спомените на тези хора, в миниатюрни високотехнологични мозъци. После ще ги вгражда в изкуствени човекоподобни монстри, наподобяващи починалите. И с усъвършенстваните технологии, ще им придаде възможности за движение и подобие на живот. Така много умрели хора ще продължат да "живеят".

Със сатанински хитрости и с обожествявания изкуствен интелект, той ще е на върха на славата си. Тогава антихрист ще беде обявен за върховен богочовек, спасител на целия свят. Необикновените му необясними свърхестествени способности, с помощта на Луцифер, ще му донесат небивало вискока популярност.  Сложни биомашини, в неговите болници, с помощта на изкуствен интелект, ще помагат за навременна диагностика и за незабавно оздравяване на пациентите, и ще вдигнат популярността му, до обожествяване. 

Пред тълпи хора, които ще го аплодират, той триумфално ще влезе в божия храм в Йерусалим, който той се е погрижил да бъде построен, та да го приемат и юдеите. Тогава, когато всички медии в света ще предават триумфалното му влизане в храма, той сам ще се обяви за бог и спасител на света.  Негова огромна холограма (триизмерна картина) ще се появи в небето, едновременно в целия свят, и той ще поиска от всички свои граждани, да му се покланят, като на бог. А тези, които откажат да му се поклонят, ще се сблъскат с ужасни наказания, като врагове на народа и на целия свят. Хората няма да имат право да реагират и да отричат божествеността му. 

Имплантираните роботизирани механизми (наночипове), (с "ваксинирането"), вече ще са превърнали хората в номерирани части на световния изкуствен интелект, с името и номера на звяра, които ще са незаличимо записани в ДНК-то на телата им, няма да им позволят да протестират, понеже и мисълта за протест, ще им предизвиква непоносима болка. 

Тогава (ваксинираните) ще осъзнаят пагубната си грешка, че са се доверили на сина на Луцифер, антихрист. Болката, страхът, тъгата и отчаянието, ще ги потопят в робско съществуване, без надежда за спасение, понеже животът и смъртта им, вече ще зависят от него. 


Но ето тогава, когато ще изглежда, че всички са поробени от антихриста, внезапно по целия свят ще се появят безбройни християни, сред тях много млади, които никога не са се подчинявали на антихриста и са били скрити. Светият Дух скрил тези верни души, от очите и съгледвачите на антихриста. Тези християни ще са множество, подобна на морския пясък, армия, която с божествената си любов в сърцата, ще уплаши Луцифер и сина му антихрист. И в този момент, неговото седемгодишно управление ще завърши трагично, с намесата на Самия Христос, Който ще унищожи него и неговата държава, и ще го прати там, в ужасния ад, където са демоните, с лидера си Луцифер. 


Но ние всички бихме могли да предотвратим още сега, събитията в онова време, ако бяхме разбрали, какво се опитва да направи Луцифер, заедно със сатанинския си син, антихрист. Така бихме могли навреме да го отхвърлим и да останем непоколебими в обятията на Бога, нашия Отец, и нашия възлюбен спасител, Господа наш Иисус Христос.

Но ще го направим ли? Изглежда не всички сме осъзнали какво се случва. И именно затова Луцифер продължава да осъществява плана си, заедно със сина си антихрист. 
Още веднъж повтарям, каква е голямата цел на врага на всички хора. Основната цел на антихриста е да прокарва, да координира и с помощта на всички световни лидери, да осъществява сатанинския план на баща си Луцифер, който план е - пълно остъпление на човека от истинския Бог. 

И голямото отстъпление вече започна. Мнозинството хора се отказаха от светото Евангелие и живеят според сатанинслките похоти на Луцифер. Никога духът на Луцуфер не е бил така щастлив, както сега. Планът му върви успешно, а ние все още спип и похъркваме. Затова, единственото, което мога да пожелая за всички нас, е: скоро събуждане и скоро покаяние.  Амин.  


https://www.youtube.com/watch?v=vGZzOdypHh4  

Превод, Григор Симов  



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28389024
Постинги: 4304
Коментари: 7564
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930