Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2021 10:45 - От края на август в ЕС ще започнат да въвеждат нова "Универсална Електронна Лична Карта", която ще е и "Ковид паспорт" и "Световен пасп
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1249 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.08.2021 11:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Главната Комисарка на европейската комисия Урсула Фон Да-Лайе заяви, че има предложение, което спешно трябва да се реши. Става дума за усъвършенствана система за установяване на личността. Това ще е "Електронно портмоне", което ще съдържа всичките възможни данни за човека, вкл. "ковид паспорт", шофьорска книжка, всичките му банкови сметки, - т.е. всичките данни за човек, който постоянно живее в Европейския Съюз, или има временно жителство, - всиките му данни и документи ще са в това удостоверение или "система". Така всеки човек ще е под тотален контрол: всеки човек ще се следи, на коя бензиностанция е заредил, в кой мафгазин, какво купува, или - къде харчи парите си. И всичко това ще е под контрол, в единна база данни.    Ето това предложение искат да съгласуват сега, със всичките страни в ЕС. И колкото се може по-бързо да принудят всички, да го приемат...  Извадка от:  https://www.youtube.com/watch?v=lkljtLeJ9kY 
Превод, Григор Симов
  ..........................................................
    Ето и неколко кратки извадки от пророчества, свързани с тази неприятна новина от ЕС   Започваме с извадка от последното заглавие в Светото Евангелие, "Окровение на Йоана", - за "знака на звяра" (или антихриста), и съгласилите се да го приемат:  Глава 13.    ...15. "И даде му се да вложи дух в зверовия образ, та зверовият образ дори да проговори и подействува тъй, че да бъдат убити ония, които не биха се поклонили на зверовия образ.   16. И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,   17. та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.   18. Тук е мъдростта, Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестстотин шейсет и шест.... Глава 14.   ... 8. И друг Ангел последва и казваше: падна, падна Вавилон, великият град, защото напои всички народи с яростното вино на блудството си.   9. И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас: който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си,    10. той ще пие от виното на яростта Божия, вино не разредено, наляно в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца.  11. Димът от мъчението им, ще се издига во веки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се поклонят на звяра и на образа му, и които получат белега на името му.    ..............................................  
А през десети век, монахът Григорий, ученик на свети Василий Нови Цариградски, имал видение, което описал в книгата си "Страшният съд Божий", от която книга тук привеждам само един абзац за приелите "дъсчици" (т.е електронни лични или банкови карти) :   "По Божие повеление страшните Ангели довлякоха едно нечестиво сборище с най-мрачни лица, сред грешниците. Очите им бяха тъмни и помрачени, на телата им имаше надписи: "Сатана", а в десните си ръце държаха дъсчици с надпис "Отхвърлени".  И Господ ги погледна страшно, а думите Му поразиха нечестивците, като гърмотевичен тътен. Той им каза:    "О, проклети и скверни, заради земни прелести и греха, вие безумно се отрекохте от Мене, осквернихте Светото Кръщение и се поклонихте на антихриста, като служихте на този скверен лъжец и измамник."    (Защото, приемането на електронна лична карта, с ЕГН, с явни и скрити сатанински знаци и символи, и с електронна памет, с неизвестно съдържание, - си е реално отричане от собственото име, и е приемане на цифрово име-номер, от антихриста, - с което приелият личната карта, се отрича от кръщелното си име, а с това, и от Христа, който му е дал християнското име. Г.С.)    

Съвременният атонски старец Гавриил Светогорец. (извадка от ВИДЕО)
  - Какво ще кажете дедо за ел.паспортите (в Гърция), които до юни трябва всички да получат? Старците казваха, че няма да успеят (поради войната, която предстои). 
Старецът Гавриил: "И вие се молете, да не успеят. Ако приемем тези карти, няма да има спасение за нас". 
   - А какво ще кажете за Русия? 
  Старецът Гавриил: "Ако Русия приеме закони, противоречащи на законите Божии, т.е. ако узаконят еднополовите бракове, проституцията, абортите, гражданските бракове, изгарянето на умрелите и т.н.., Русия ще тръгне към гибел".

Отрокът Вячеслав - Пророчества за последните времена и Второто пришествие на Христа. Кратки извадки от:
https://grigorsimov.blog.bg/politika/2021/08/28/.1776902
Вячеслав починал на 17 март 1993 г. на ненавършени 11 години. На един схимонах, декември 2002 г. му се явила Божията Майка заедно с «отрока Вячеслав» и казала: «Ето оставям ви отрок, за спасение и милост. За много страни и народи от Русия ще дойде спасение, чрез този отрок – Вячеслав...»
...«Драги братя и сестри, - пише майката на Вячеслав, - Славчо дойде в този свят, за да ви каже и предупреди, да не вземате световния паспорт на сатаната и чиповете му». Той казваше: «Ще дойде време, когато човек ще поиска да му се издаде дребна справка, но ще му кажат: «Получете първо номер (ЕГН), иначе справка няма да ви дадем». Отрокът каза, че Бог на никого няма да прости, който приеме световен (универсален електронен) паспорт и печат, каквото и да измислят хората, за свое оправдание.  
Според публикуваните по-късно спомени на майка му, Славик в много отношения бил необикновено момче. В заключението на експертна комиссия от Челябинската епархия на Руската Православна Църква, се дава следната характеристика:   "В публикуваните спомени за него, се казва че момчето е произхождало от въцърковено православно семейство и е имало ангелоподобна външност. Бил е необикновено добър, послушен, интелегентен, благочестиво-набожен; и освен това, от ранно детство се отличавал със свърхчовешки знания и способности: пророчествал и умеел да диагностицира и да лекува различни заболявания. Именно последното било причина за повишеното внимание към него, първо от земляците му, от Чебаркул и Миас, а после и от многобройните му посетители. По свидетелство на роднините му, два пъти водели момчето в Троице-Сергиевата лавра, където имали продължителни разговори със стареца Наум. Там били удостоверени и лечителските му способности, като дар Божий."
  Отрокът Вячеслав (Крашенинников) - Пророчества за последните времена и Второто пришествие на Христа.
...Славочка каза, че нищо не може да се спре и да се измени. На Небето всичко е решено — скоро Бог ще е на земята!..
Печатът и биочиповете
Славик каза, че след биочипа ще има някаква много симпатична мъничка сива пластинка (електронна карта) - световният паспорт. Когато го приема човек, на ръката и на челото му (без негово знание) ще поставят печат, във вид на татуировка. Печатът ще се нанася с някакви изотопни (зазерни) лъчи. Бог на никого няма да прости за приетия печат. В началото печатът няма да се вижда, но после постепенно ще светне със зелена светлина, като електронен часовник.  
Отначало храта ще се плашат и ще скриват клеймото, а после ще престанат да се стесняват и открито ще носят знака на антихриста. Постепенно тези хора ще станат много зли. Особено ще злобеят срещу тези, които нямат печат.  
Ако човек не издържи глада и влезе в магазин да си купи храна, тогава, минавайки през касата, ще му сложат печата. Тези които получат такъв номер, вече няма да могат да умрат и ще станат като безсмъртни. Ако такъв човек се засили с кола и се блъсне някъде, за да приключи с ужасния живот, той, и да се разлети на парчета, заедно с колата, като във филм на ужасите, парчетата пак ще се съберат и човекът ще оживе.

Превод, Григор Симов  



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296690
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031