Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2021 18:09 - ВИЙТ РОМАН ИВАНОВИЧ, СТАРШИ ЛЕЙТЕНАНТ ОТ ФСБ, ЗА САТАНИЗМА СРЕД РУСКИЯ ЕЛИТ. Поредна публикация!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2760 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 01.10.2021 18:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Аз съм Вийт Роман Иванович, старши лейтенант от Федералната Служба за Безопасност (ФСБ – Русия), все още действащ, не уволнен (показвам си страниците от паспорта пред камерата, за да видят всички, за да не се съмняват). Това видео е продължение на предишните, където правя чистосърдечно признание.

image

В тези видео записи аз чистосърдечно се кая за злодеянията си, и как по заповед на висшестоящото началство възбудух 2014 година наказателно дело Номер..... срещу напълно невинен човек, за публикуваното Видение Н, на Телипина Наталия Ивановна. Като се хващах за думите и, съдавах компромати срещу нея, осакатих й живота в монашеския й подстриг, морално я пречупих, през тези години. Целта беше да я опороча, да я оклеветя и да я представя за морално разложен човек. За да компрометирам всичко казано от нея в записа на диска “Видение Н“, което е качено в ютюб. За да не приемат хората сериозно тази крайно важна информация, да не слушат диска й, и да не вярват ни на една дума, казана в диска. Причината поради която се вършеше това, беше по заповед на висшестоящите чиновници, да я опозоря и накрая даже физически да я отстраня (убия). Понеже в съня-видение, който и бил показан 1994 година, тя видяла (освен всичкото друго) конкретни чиновници (политици) и тежките им грехове, които те са извършили в реалния живот, което предизвика паника сред тези чиновници. И като я следях и я контролирах тотално, те разбраха, че тя е безкомпромисен, честен човек, който няма да тръгне срещу собствената си съвест, и за всичките богатства на света, и въпреки всичко, ще продължи да говори това, което 1994 година и е заповядал Господ, - да разгласи истината Божия. И за това те организираха тормоз и публикуване на компромати срещу нея, за да я опорочат в очите на обществеността, да опорочат доброто и име, та хората да не възприемат сериозно тази уникална и важна информация, озвучена от нея, на диска “Видение Н“.
За съжаление, даже въпреки публикуваните предишни записи, от мен, аз Роман Иванович /още веднъж показвам паспорта си, та никой да не се съмнява, че това съм аз/, продължавах да водя това дело, поради мои амбициозни мотиви, желанието ми за кариера и за да се оженя за предишната си любовница, а също и от страх пред силните в този свят. Макар, че общувайки с Телепина Наталия Ивановна, аз самият се убедих, че тя говори истината. И това което тя ми е казвала през тези 4 години, в лични разговори за бъдещето, се сбъдваше пред очите ми, и в реалния живот. Даже и разбирайки че клеветя Истината Божия, не можех да се спра, понеже съм сключил договор с дявола, и заради желанието ми за богатствата на света и заради кариера, влязох в масонството още 2012 година, докато още живеех в Уляновск, и участвах в отвличания на деца, и в изнасилването им, когато им разкъсвахме органите, чрез съвокупления, мушкахме ги с игли и зверски ги изтезавахме, въпреки виковете им от непоносимите болки. Като изобщо не им съчувствах, а се опивах от техните болки и страдания. И след като ги изтезавахме, ги убивахме, принасяйки ги в жерта на сатана. Ритуално им опитвах кръвта и ядех плътта им (както правеха всички други). От което още повече озверявах и ставах бесноват /обзет от бяс/. Същото се случваше и след преместването ми в Москва. И моята любовница, старши лейтенант от ФСБ, Аня, също вземаше активно участие /с която аз изменях на законно венчаната за мене жена, Телепина Наталия Ивановна/...
Подиграването ми с Наталия Ивановна /Видение Н), с интимна близост, също беше по заповед на масонството, за да я оскверня и да я лиша от благодатния й покров, даден й от Бога, с който Бог я защитаваше от стрелите сатанински.
Първо искам да назова, с фамилиите, практически всички тези, които у нас непосредствено, на ниво – цялото Държавно Ръководство, вземат активно участие в подобни масонски ритуали, жертвоприношения на деца и т.н.
И така, започвайки от Президента – Путин... и администрацията му, започвайки от ръководството, и конкретно Вайно, Громов, Кириенко, Песков, Белоусов, Сурков, Левитин, Кожин, Ушаков, Фурсенко, Шчоголев, Федотов...
Също и членовете на Съвета за Безопасност, - Министър Председателя Медведев, Иванов, Патрушев, Платоновоч, Бортников / директорът на ФСБ/, Володин, Гризлов, Касианов, Кудрин, Лавров /министър на външните работи/, Матвиенко, Миронов, Нарович, Лужков, Нургали, Полтавченко, Силуанов, Фратков, Чайка, Чубайс /койо е и наблюдател са Русия, от страна на Световното (юдосатанинско) Правителство/, Греф, Набулина /директор на централната банка на Русия/, Жириновски и цялата фракция на ЛДП, Зюганов и, практически, цялата фракция на КПРФ/, цялата фракция на Справедлива Русия в Държавната Дума, Абдуалиевич – главата на Единна Русия и цялата им фракция.
Също и цялото ръководство на Съвета на Федерацията, Същия Матвиенко със заместниците му, /отворете списъка на съвета на федерацията в интернет и четете имената им, наред!/.

Също, ФСБ – цялото и висше и средно ръководство, също и службата за външно разузнаване, силовите структури ВД, - всички те са масони, вземащи участие в ритуални убийства. А които са ниско в ранга, те не участват а само ги използват, като зомби. Там, нормални, адекватни хора, практически няма.
Освен това, много обществени дейци, например, Решетников и колегите му, Георгий, и т.н.
Обществената организация „Двуглавият Орел“. Тази организация е създадена да привлече истинските монархисти, които радеят за възстановяване на Православната Монархия в Русия, за да се объркат хората, за да се отвлекат встрани, за да могат чрез тази организация да пробутат своя лъже-цар. Това са Мария Владимировна и Георгий, които са Хохенцолгери, които също са масони. Те наистина са потомци на Романовите, но техният предтеча е изгубил правото си на Престола. И именно този цар те рекламират.
Също и много политолози, които са масони-сатанисти, като Сатановски и редица други...
Можете да погледата което и да е Ток-Шоу, където всички които викат и крещят са масони. Всичко това е декор, за да отвличат вниманието на хората, от насъщните им дела.
Също и всички, които участват в предаването “Воскресная Вечер“ (Неделна Вечер)... Всички те са юдомасони-сатанисти и взимат участие в ритуални убийства на деца...
Също и всички от Международния Фонд за Славянска Писменост и Култура... вкл. представителите на бандитските групировки... и т.н. и т.н....


https://www.youtube.com/watch?v=mlbtekRSlnk&t=475s
Извадка на първата 1/3 от част, от 40 минутния клип 
Превод, Григор Симов 

И кратко допълнение от мен /Григор Симов/:
- Бъдете сигурни, че е така, не само в Русия, но и в абсолютно всички страни по света: - Европа, Америка, България, Китай, Япония, мюсулманските страни, а и в ДВЕТЕ Кореи...!Гласувай:
11. roden - Но защо все внушавате страх и ужас?!
02.10.2021 15:46
То масони, то юдо-масони, то сатанисти, то.... Моля Ви, оставете вярващите на мира! Вярата не е страх, а любов. Враговете на Христа ги има от край до край време, но това не означава, че вярващият трябва да посвети вниманието си на тях. В Новия Завет е казано предостатъчно по темата. Що за параноя внушавате! Вие ли знаете, кога ще са последните времена, след като и Иисус Христос не знае? Вие ли знаете до колко ще се разтегли времето до Свършека на света, който все и все ще се забавя поради могъщите молитви на никому за нас неизвестни свети хора, както и поради непонятните за нас любовни молитви на Богородица към Сина Си, за да могат все повече и повече хора да се спасят? Печатът на Сатаната ще бъде приет доброволно, съзнателно, с пълната отговорност пред Бог, а не чрез незнайни за хората хитрости, въведени в личните им документи, защото тогава те вина не носят. Не знаем все още как ще стане това волеизявление за отричане от Света Троица, срещу какво, но знаем, че все още това време не е дошло, наближава, вони на него, но все още се отлага - има свети хора сред нас.... Има много за казване, за това е многоточието ми, но пак Ви моля престанете с внушаването на Страх! Внушавайте Любов.
цитирай
2. grigorsimov - Аз не внушавам нищо, а събуждам спящите (и особено вярващите), като вас
02.10.2021 18:50
А на тези, които не знаели или не искали да знаят времената (както е и сега), Христос казал: -"Лукави, когато погледнете небето, вечер, познавате, какво ще е времето утре, а личбите (т.е. признаците) на времената, не познавате ли?"...
А че щяло всичко "честно" да се предложи, и да се питат хората, искат ли "печата" на антихриста, заедно с мнимите "ваксинации", или отделно, явно и открито, - ви отговарям, че във всичките съвременни православни пророчества за последните времена, се казва, че антихрист и неговите слуги, ще вършат всичко - лукаво. Т.е. по лукави, измамни, начини. Както се прави сега, с мнимата "пандемия" и с мнимите ваксини!! А за маските, да не говорим. Защото носенето на маска, освен глупост, е и съучастие в измамата.
Бог да ни помилва и вразумява!

цитирай
3. roden - Г-н Симов,
02.10.2021 20:51
благодаря, че този път не ми изтрихте коментара, а дори благоволихте да ми отговорите.
Що се отнася до личбите на времената, тези личби са от близо две хиляди години. Ако с Вас живеехме по време на нахлуването на османските орди през XIV век в българските земи, кланета, опожаряване на манастири все с монасите, събаряне на храмове, изгаряне на икони и т.н., дали тогава това за Вас нямаше да са последните времена. Примери от преди това време, примери и след това - бол. Но все Вярата я има. А и е казано в Откровението как и какво. Това все още не е дошло, благодарение на неизвестни нам могъщи молитви. Тъй че да не избързваме, да не плашим хората.
Що се отнася за ковида. Много пандемии е имало в човешката история, знаете, с много по-драматични резултати. По Божие допущение. Значи има защо. А ваксината в никакъв случай не означава, че християнинът е отстъпил от Бог. Това е елементарно разбиране за вярата, прощавайте. Вярата е Любов. Към Бог и човека. Ако ваксиниралият се е въцърковен, ако е всеотдаен към хората, ако последния си залък е дал на гладен, как така ще кажете, че е отстъпил от Бог, че е станал слуга на сатаната. Защото ваксина си е сложил. Защото във ваксината може би имало нещо си демонично. Може би, но и в храната ни го има. И в приятелите ни го има. И в сърцето ни го има. И в любовта ни го има. Но нали затова сме вярващи, нали заради това се молим на Бог, та да ни опази от сатаната, от света, от нас самите. Ковидът е проверка на вярата ни! Няма да се ваксинирам. Но слагам маска, защото цезарювото - цезарю, Божието - Богу.
цитирай
4. grigorsimov - Ако беше така, Господ нямаше в Откровението си, да изкаже такива заплахи, срещу приелите печата на антихриста
03.10.2021 19:04
Каквито за нищо друго не е казал.
Но в нашето положение днес, по-важното е да знаем, че "всичко ще се върши лукаво". А не, както мислехме, открито и ясно.
И ако вие протестирате, че плашим хората, то в пророчествата точно за това предупреждават, че живеещите безгрижно, непременно ще приемат антихриста, поради безгрижието или поради наивността си.
И ако не ви се вярва, както скоро е казал Архангел Михаил, че ние вече живеем в Армагедон, тогава Бог да ви е на помощ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 26545538
Постинги: 4226
Коментари: 7501
Гласове: 8195
Архив
Календар
«  Декември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031