Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2022 10:04 - Центърът за контрол и превенция на болестите (CDC) на САЩ:
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1063 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.11.2022 10:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И „най-обикновените“ противогрипни ваксини са измама (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ - на адреса, най-долу).

Из дневниците на Димчо Димов

Следващият текст е причината за повторното публикуване на предишните ми текстове относно законност и факти, касаещи измислената пандемия и налудните мерки, които бяха налагани.

Търпеливо изчаках няколко дни след абсурдното и нахално изказване на Janine Small, CEO на файцер в Европейския парламент, за да видя реакциите и мненията на хора и медии. Появиха се няколко спорадични анонса, но никой не погледна сериозно на това събитие. А то е от решаващо значение за всичко, което се случва. Изслушването беше направено пред пълна зала в европейския парламент.

Rob Roos зададе следния недвусмислен въпрос:

– Беше ли ковид ваксината на файзер тествана за спиране на трансмисията на ковид, преди да бъде пусната на пазара? Ако не, моля да го кажете ясно! Ако да, бихте ли споделили наличната информация с тая комисия?

Отговорът на Джанин Смол:

– Не! Всъщност, трябваше да се движим със скоростта на науката, за да разберем какво наистина се случва на пазара. И от такава гледна точка, бяхме принудени да извършим всичко с риск. Мисля, че доктор Бурла, който в момента не е тук, би казал същото. Ние от файзер рисково вложихме два милиарда долара за производството на тая вак€ина. Първо, за да я разработим.

Две аналитични думи за отговора. Първо, на всички беше ясно, че фармафията отдавна е преустановила клиничните изследвания на отровите, които разпространява по най-престъпен начин между хората. Отговорът на това, дали тая компания е изпробвала ефективността на продукта си е НЕ, но тоя отговор не се отнася само то тоя продукт, а за всички останали и най-вече за инджексините. Доказателство за това неспирно фармацевтично безобразие са невзрачните листчета, разлепени пред лекарските кабинети, които призовават да се свържете с личния си лекар, ако имате странични реакции на непознат за вас медикамент, предписан именно от тях.

Фактът, че не съществува доказателство за пресичане на някаква инфекция беше известен на всички нормални хора. Доказателство за това беше липсата на лабораторно доказателство за съществуването на вируса, което моя милост и повтаря от повече от две години. Простичката логика показва, че ако няма лабораторно доказан вирус, няма начин той да бъде спрян с инжекция, поради елементарния факт, че него просто го няма. Не можеш да спреш нещо несъществуващо.

Много е важно да се забележи първият аргумент на така наречената „бърза наука“, чиято основна задача и цел е да провери какво се случва на пазара. Е, при тия условия за пазар не виждам смисъл да отваряме дума, защото конкурентите с евтините продукти бяха елиминирани и накрая останаха двамата основни играчи на блекрок – файцер и модерна, които могат да си правят с цените каквото искат. Разбира се, тук никой не говори за здраве, а става дума за пазар. Другите инжекционни смески, без значение дали са евтини или скъпи са също толкова отровни. Едните нанасят едни поражения, другите нанасят други поражения и никой нищо не брои и не изследва. Само се каза, че спасяват животи и облекчават болниците, като нито едно от двете не е вярно.

След масовата инжекция наистина започнаха да умират хора, като смъртността в някои страни е ужасяващо висока. На Канарските острови умират млади хора, в Испания има завишена смъртност от „неизвестна причина“. В домовете за възрастни хора смъртта вилнее, но причините са неизвестни. Оказа се, че всичко, което правим може да предизвика сърдечен удар, инсулт или тромбози. Онанизмът и градинарството бяха обвинени за смъртта на много хора.

Що се отнася до доктор Бурла, той е някакъв ветеринар, в което няма нищо лошо, разбира се, ако не беше маниакалното му желание да изглежда велик.

Толкоз по въпроса за безопасност и ефективност на тия криминални инжекции.

Не съм допускал дори в най-смелите си мечти, че пред лицето на цялата европейска администрация ще бъде даден толкова ясен и недвусмислен отговор на въпроса за ефективността на инжекционните серуми, погрешно наричани вак€ини. И тъй като тоя момент дойде така категорично, крайно време е разследващите органи да извършат задържане на всички замесени в тая гротескна и зловеща измама, заради която бяха погазени всички свободи на нормалните хора, бяха погазени конституция, закони, международни документи. Хората бяха унижавани, обиждани, лишавани от елементарни права в името на една лъжа.

Наближава времето всеки да понесе отговорност за щетите, които е нанесъл на нормалните хора. Ама всички. Като се почне от президента, който не знаеше какво друго да направи, освен да въведе оня противен документ, наречен „сертификат“, всички премиер-министри и министри, които налагаха ненормалните и ненаучни мерки, всички членове на така наречения щаб, математиците, пандематиците, професорите, медиците, ваксинистите от пандемистичното блато. Време е и учителите, които взеха дейно участие в тоя невероятен цирк, налагайки терор на най-малките човеци. Време е лекарите, които извършваха масово разболяване с продукт, за който нищичко не знаят, просто защото си прибираха мръсните парички.

Редно е и професорът Чорбанов да отговори на въпроса относно създадената от него вак€ина. Той изпробва ли я върху животни и доброволци. Успя ли да докаже, че неговият серум спира разпространението на неоткрития вирус или и неговата субстанция е със същите характеристики, като на ония криминални елементи? Той, завалията обяснил, че бил ползвал предишния сарс ков за референтен вирус към своята инжекция. Ама това е доста съмнително, защото и предишният респираторен вирус не е изолиран и това е видно в официален документ на CDC.

ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ 
(на адреса, най-долу!)

Всъщност, CDC не разполагат с нито един вирус, който се отнася към вак€ините от задължителния „имунизационен“ календар американските хора. Нито един. Ей тук можете да се уверите в моето твърдение. Това означава, че и „най-обикновените“ противогрипни вак€ини са измама.

Преди няколко дни почина един от най-известните лекари на Испания на 45 години в цветущо здраве. Само че вак€иниран нееднократно. Рак и за отрицателно време напусна. Беше направо медийна звезда и играеше ролята на контролирана опозиция. Неговите изяви бяха изпълнени с патос и вдъхновение. Увещаваше възрастните, болните и бременните да се инжектират. Обвиняваше хората, че били безотговорни, дето се виждали с бабите си, че не носели маските върху носа си. И все от тоя род пандемични глупости и простотии. Лека му пръст, но беше идиот по същия начин, като ония идиоти професионалисти, които вярват на „бързата наука“.

В България също имаше такива, които обясняваха, че било добре възрастните, болните, бременните и тия, които ги е страх, да се вак€инират. Нямало лошо. С какво бе, уважаеми специалисти. Та съдържанието на тия експериментални течности продължава да е търговска тайна. Преди три дни беше официално заявено, че ефективността и безопасността на тия помии също са търговска тайна. И вие, въоръжени с академична арогантност, призовавате невежите нещастници да се набутат в най-голямата измама в човешката история. А после тихо. Нали? Ама това не се забравя и не бива да се допуска да бъде забравено.

Всички, всички призовавали и налагали масова инжекция подлежат на разследване. До един. Не бива да се допуска безнаказаност в тая ситуация. А Кунчевци, Мутафчиевци, Аргирки и други слуги на фарма демонизма би следвало да бъдат незабавно арестувани и разследвани. Към тяхната група задължително трябва да бъдат включени всички ония нагли индивиди, които по медиите нагнетяваха страх и призоваваха хората да се инжектират. А такива, като Радан, Андрей Слабаков, Александър Йорданов може и по бързата процедура. Да не пропускаме и артистите, музикантите, писателите, хората на изкуството, които по принцип в по-голямата си част са помияри и гъзолизци, и които с най-голям мерак щастливо се ребедееха, че могат да предложат услугите си на сатанистите.

Тук не мога да пропусна, че прави чест на Ерол Ибрахмов, който отсвири цялата простотия и ги прати на майната им. Достойен човек, който заслужава цялото ми уважение. Благодаря ти Ероле! На такива, като теб се крепи Земята.

Ние бяхме заклеймявани, като конспиративни теоретици, но стана ясно, че конспирация срещу човечеството съществува, защото не е възможно на няколко милиарда безполезни идиоти да бъдат инжектирани неизвестни течности с неясна ефективност и малко вероятна безопасност, ако не съществуваше заговор. Не е нужно да има фактически договор за конспирация. Достатъчно е да бъде обявена награда за сътрудничество в конспирацията, мераклии, както показаха тия три години, винаги ще се намерят, както и се случи. Да, има конспирация и конспираторите подлежат на разследване и осъждане. До един.

Автор: Димчо Димов

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%a6%d0%b5%d0%bd%d1%82%d1%8a%d1%80%d1%8a%d1%82-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb-%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d0%bb/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28388296
Постинги: 4304
Коментари: 7563
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930