Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2023 17:12 - Призив към Избранниците в последното време, от Господа Наш Иисуса Христа. Държавният Патриарх Зосима.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2158 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Спаси Господи, братя и сестри, Христос сред нас!  Искам да ви обявя това, което Господ ми влага в сърцето и с Духа Свети известява. Аз грешния се помолих на Царицата Небесна и почувствах от нея голяма радост и утешение. 

Сега Господ събира хора, за Последната Апостолска Проповед, последните Апостоли, които ще проповядват Светото Евангелие, по цялата земя, и ще помагат на Помазаника Божий - Илия Пророка, и на цялата РПЦ на Царската Империя, на Архиереите и т.н.

От всяко място или град, ако някой сега ме слуша, и сърцето му загори, значи Светият Дух е призвал този човек, и ще свърши някаква работа. Може, по неколко души да се събират в кола, и да речем, да обикалят по своя град, в територията на Русия. 

Много хора, които сега са в храмовете на Московската Патриаршия, даже не знаят, че вече са под забрана. Затова сега трябва да се открие на всички хора, но главното не е това, а че на Света Богородица сега е угодно, да подготвим хора. Какво трябва да се прави? Трябва да се казва на хората, че Богородица три пъти се яви на Помазаника (Избранника Божий), че делото на Помазаника е Божие Дело. И за да няма лъже-царе, Бог трябва Сам да Открие, и Царицата Небесна обяви, че тези неща съвсем скоро трябва да станават. 

След това, след неколко дни, Господ, чрез Светия Дух разкри, че ще се извърши Голямото Чудо с Отеца Серафим Саровски. Затова сега Света Русия трябва да се подготви и да знае, че е проведен Земски (Всенароден) Събор.

Ние, братя и сестри, записахме имената които изпратихте, за участие в Събора, и които изразихте желание, да сте заедно с Нас, под Омофора на Помазаника. Слава Богу за всичко. 

Искам да ви кажа, че ако на някого, казаното е докоснало сърцето му и иска да участва, ще ви кажа: - "Изтръскайте прахта от краката си, където не ви приемат и не искат да ви чуят". Защото хората трябва да чуят за явяването на Богородица, понеже това което не можеш да докажеш или да провериш, как може да опровергаеш такива неща? Може, или да повярваш, или да не повярваш. А именно чрез вярата, Господ ще спасява хората. И когато започнете да говорите, кажете, че е дошло такова времето, понеже чакаме обещанието на Владичицата Наша, Майка Богородица. 

Това е обещаното и от всички светци, които в Русия са говорели, и ето сега то се явява, с истински дела. Затова сега Богородица Си събира работници, именно за това дело. "Жетвата е голяма, а работниците са малко"! 

Затова сега всеки, каквито и грехове да има, братя и сестри, вие имате възможност, ако сърцето ви загори, да тръгнете да служите на Господа, кой как може, да се препоясате и да разказвате на хората, особено на вярващите, в храмовете, за да научат обикновените хора, които чакат Възкресението на Отеца Серафим Саровски. Те трябва да знаят и всеки да направи своя избор. А после, Самата Богородица, ще работи с техните сърца. Така ми беше открито от Господа. Затова, това дело не може да е своеволно, а трябва, ако някого е докоснал Светият Дух, да се свържат някак с нас, и чрез общуване, ще се помолим, ако Бог Благослови и Потвърди, тогава ще изпращаме такъв човек, с напътствия и с благословението на Господа Наш Иисуса Христа, на Последната Проповед на Евангелитео, по Целия Свят. 

Затова сега, братя и сестри, който желае да участва в това, можете да се събере, и с кола, неколко души, да идете, да проповядвате Светото Евангелие, и това, което Света Богородица сега открито ще говори за Помазаника Божий. 

Ето това трябва да чакате и да очаквате, Голямото Чудо с отеца наш чуден, Серафим Саровски - Пасхалния.

Затова, приятели, всички имате възможност да послужите на Нашия Господ Иисус Христос, в Светата Троица Славим. Слава Богу за всичко!

Който чуе, също разпространявайте тезу думи, понеже, може би некой отдавна чака това, и иска да послужи на Господа, а не знае как да го направи. И сега му се дава такава възможност. 

Но за такъв път, трябва да благослови Светият Дух. А ако без Свети Дух някой тръгне, по своя воля, знайте че, Аз грешния, не съм благославял такова нещо, и РПЦ на Царската Империя, такъв човек, не е изпращала. 

Задължително трябва човек да се свърже някяк с нас, та някой от Архиереите, или Аз грешния, да го благослови за това дело. Но без мене, Архиереите, също няма да благословят. Понеже това дело е Добро, и то не трябва да се помрачава от хора, които искат, но не могат. 

Сред хората има свякакви болести, и ако някой иска, но не може, той е духовно болен, и ще се получи като в поговорката: Започнат с "на здраве", а завършат с "Бог да прости"! 

От всичко това Нашата Богородица ще ни изцели и помогне, защото Самата Тя го каза, не че е длъжна, но любовта не Й дава и Майчиното Сърце я задължава, никога да не ни забрави, понеже сме в това положение.

Братя и сестри, Богородица знае колко са измъчени сърцата ви, колко трудности сте понесли, колко незгоди, колко мъчения. Но тази епитимия приключи.

Ако до някой е чул, чрез Духа Свети, което сега ви обявих, то, да ви благослови Господ, сързвайте се с нас, да се трудим, да се разпространи Светото Евангелие Последно, по цялата земя. Понеже, както ми влага в сърцето Господ, на Содом и Гомор ще е по-леко, в Съда Христов, отколкото на хората, на които е било проповядвано Последното Светото Евангелие. Защото на Содом и Гомор не е било проповядвано Последното Евангелие. Затова тук трябва ясно да разбирам, че това е духовно "разбиране"(?).

Слава Богу за всичко. Господ открива, че сега се разделяме. Виждате как всеки ден, събитие след събитие се случват в РПЦ на Царската империя. Защото Господ започва да ни подготвя нас, за Голямото Чудо, което е обещано. Защото всичко което от Господа е казано, трябва да се изпълни.

Дивният Господ, никога не хвърля думите Си, на вятъра. той ще дойде и ще утеши децата си, ще ги помилва в ...ма свой, който. Вие много ще ридаете, когато Господ се докосне до вашите сърца. И ще разберете колко неща сме натворили и колко сме варвали на тези, които постоянно са ни заблуждавали и мамели. 

Ще узнаете и очите ще ви се отворят, и просто ще ридаете, че не сте вярвали на Бога, който ви чукаше на вратата, а сте вярвали на други, на ненавиждащите Христа, вълци в овчи кожи.

Помагай Господи, Владико Свети, за да стане това благо дело, побързай по Твоя воля, защото вече е измъчен народът. 

Ще ви кажа братя и сестри, Самият Господ толкова много обича всички хора, та ми даде тези дни, молитва, за всички вас... Това е за да ви утеши, та Светият Дух да дойде и да помогне, понеже Господ всички е събрал, защото всички които са под Присягата (под Клетвата), Господ ще ви съхрани на всички ваши пътища. И за да действа Господ, чрез всеки, даже и чрез най-хилвия свещеник, или чрез човек, от РПЦ ЦИ. И даже тези, които току що са подписали клетвата, но още не са в самата Църква, те, като на мънички лодки плуват към кораба, и Господ няма да даде да потънат. Слава на нашия Дивен Господ.

Ако някой поиска да ме чуе, какво говоря, ще чакаме и ще се молим Богу, да доведе съработници Свои, и както Богородица каза: "Всички които Ме обичат, всички ще са с Тебе".

Ще чакам, всеки, който обича Богородица, и в Духа Свети ме слуша сега, ние трябва да донесем словото до тези братя и сестри, които до сега, още не са с нас. 

Ние трябва да проповядваме на всички, та всички да чуят за Господа наш Иисуса Христа, затова и Господ ще ни даде власт. Но заедно с нашата власт, ще я има и властта, която ще ненавижда всичко свято. И ние всички ще сме престъпници на техните закони, разбирате ли. Макар тези закони толкова си противоречат един на друг, и Ние, с Божия помощ ще ви покажем абсурда и подигравката с руския народ, и какво са правели през всичките тези години. 

Господи помилуй. Слава Отцу и сину и Светому Духу, нине и присно и во веки веков. Амин.

Идвай Владичице Наша, дивна и славна Богородице, защото се измъчи целия народ, и жадува утешение. Амин.

.................................


Бих искал малко да допълня, братя и сестри, Отци и Майки, откъде тръгна тази последна Апостолска Проповед, за да започне именно сега. 

Владика Никодим, от тази част, където е Украйна - Малорусия, от там ми изпрати вест, и като на духовен Отец, откри сърцето си, за некои чувства и желание да тръгне да послужи. Там той вече се чувствал закостенял и като почувствал утешения и милост от Бога, сега сърцето му жадува да открие (новината), и в тази страна, където са в разкол.

И когато поиска благословение за това дело, аз грешния започнах да се моля, и Господ ми откри, с Царицата Небесна, че много им е угодно, сега аз да открия, че времето вече е дошло и Господ с Богородица ни изпращат съработници - Ангели, - Апостоли на последното време, които ще прославят Христа Бога Наш. 


А сега трябва на всички да известим по целия свят, че Царицата Небесна се яви три пъти и предварително ни предупреждава, за да знаем това. Трябва да казвате това на всички хора, и тези, които биват благословени от Архиереите Божии на РПЦ ЦИ, или от Мене грешния.

Спаси господи, Аз грешния само ви обясних, за да разберете от къде се роди това в мен. Аз самият нищо не мисля за себе си и от себе си нищо не измислям, но Духът Свети идва и открива, за ситуации, в които трябва да се помолим...

Още веднъж ще се повторя, че тези именно хора, които от Духа Севети, малко Ме почувстват, кой, колкото може, - аз ви чакам. 

Вас ви призовава Бог, на това служение. Това служение ще е трудно. То първо ще се изпълни с благодат, а после Господ ще подаде, да премините през трудности тежки. И ако преодолеете трудностите, без да отпускате ръце, макар и да има малко отчаяние, ето тогава Господ ще яви милост, за да не престанем да се надяваме на Него. Господ изпитва утробите, със Светия Дух и затова Него не можеш да излъжеш. 

Ще ви кажа така, братя и сестри мои, че Господ много години ме призиваваше да избирам, а аз изобщо не знаех, къде Бог ме призовава. Той бе скрил от мен помазанието, да не би аз, да се съглася, за изгода, а да служа на Светата Троица и да се отрека от този свят. 

Ето така чудно Господ урежда, та човек първо да се съгласи, а след това Господ му открива, за какво го призовава. Виждате, как чудно работи Господ, за да направим ние, искрен избор, а не заради някаква изгода. Даже и високите послушаня на Бога, пак са изгода. 

Ние трябва да отдадем сърцето си на Бога Наш. И послушанието да е за самия Бог.

Спаси Господи!   С Богом.


https://www.youtube.com/watch?v=MH5C6Cf8dPk&t=920s


Превод, Григор Симов



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. 1997 - Моля за пояснение, кой е патриарх Зосима?
13.07.2023 18:46
От справката в Уики ми е най- близо Монах Зосима (Сергей Васильевич Шевчук)
Ама той няма нито клир, нито паство. Самопровъзгласил се значи. Като такъв, той не е патриарх в никоя поместна църква. Самозванец някакъв.
Що го патриархосваш? :)
Ако греша, обясни, моля, кой е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28452461
Постинги: 4306
Коментари: 7565
Гласове: 8250
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930