Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2023 17:54 - Никак не е трудно да се разбере състоянието на НАТО. Достатъчно е да се погледнат военните министри на държавите членки. Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4917 Коментари: 10 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Тяхната военна компетентност, политическа грамотност, обща култура. Нека никой не забравя, че 5-тата армия в света, тази на Германия, водила почти сама 2 световни войни, се управляваше от гинеко-ложка. Гинеколожка!!!

image

 Lacho 16:23 | 20 юли 23 2884 

Пекарка на донъти пък отговаряше за 4-тата армия в света, тази на Великобритания. Подобни екземпляри плуват в натовските води и на други страни членки, включително в САЩ. Сегашният министър Остин е малко по-грамотен, но малко. А в натовска България за военни министри не ми се говори.....

Дейността по затваряне на Лукойл, с която Шайката се зае активно днес, няма нищо общо с войната в Украйна, но има общо с плана за унищожение на България, превръщането и в изгорена земя от глобалистите, натискане на народа силно надолу в глад, мизерия и пълен контрол от западните сили. Ако на някой тези думи му се струват абсурдни или пресилени, значи отдавна е пропуснал същината на случващото се. България е превзета от най големите предатели, каквито историята ни не помни. Те са инструктирани от САЩ да унищожат всичко хубаво и добро тук. Като се има предвид какво е България и с какво е свързана, аз твърдя, че става дума за истинска омраза.

 Мразят ни много, разбирате ли? И искат да ни заличат. Не трябва да бъдете енергийно независими, точно обратното, България трябва да бъде тотално подчинена енергийно. Това е наказание освен за русофилствпто, това е наказание и за отказа от ваксиниране.

Отново имаме създаване на паника и терор чрез страх. Две са отново сюжетните линии - страх от смърт и страх от бъдещето. Както с вируса, начинът е същия. Вижда се, че медиите вече излъчват отровна ужасна енергия как може да умрете от жега. Инсулти, инфаркти, ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ и любимото ми - ПСИХИАТРИИТЕ СЕ ПЪЛНЯТ. Ми как няма да се пълнят болниците и психиатриите?!?

Облъчването чрез страх и тормоз е същото, въпрос на време е и у нас да се препълнят болниците с паник атаки от жега и да заговорят за ЗАТВАРЯНЕ ПО ДОМОВЕТЕ. Има време, горещите вълни ще дадат нужното време, за да се разгърне постановката, че всички да могат да я видят. Значи, ако ви става лошо в жегата, да знаете, че това се дължи на страх, с който ви зареждат медиите! Втората линия на ужас е страхът от бъдещето. Той се разпространява от "научните" центрове, включи се освен СМО, чиито сводки гледам са станали ежедневни, но и НАСА - главен глобалистки "научен" център за контрол върху атмосфера, космос, вселена.

Само гледайте там какво са приготвили! Днес има в нашите медии някакво безумно "изследване" от някакъв "експерт" от НАСА, който казва, че.....ТОВА ЩЯЛО ДА БЪДЕ НАЙ-ХЛАДНОТО ЛЯТО ДО КРАЯ НА ЖИВОТА НИ!?! Значи, треперете хора, чака ви огнен апокалипсис, при това са заключени и основни думички - край на живота.
 

Анастасия Гешева

https://svobodnoslovo.eu




Гласувай:
5



1. radostinalassa - Западняците налагат атеизма...
20.07.2023 18:15
Както правеха комунистите. Неолиберастите са новите комунисти. Само се чудя ККП като отнема органи от затворници и млади хора, на кого ги присажда на Запад. А, това е защото вече няма раси.
цитирай
2. radostinalassa - На човек му става горещо ...
20.07.2023 18:16
твърде горещо, когато започне да яде. Аз не мога да постя , когато му е времего, но през лятото почти го правя.Все е нещо.
цитирай
3. sekirata - а ...пак джендъри тук плюят и обиждат
20.07.2023 18:27
защо ли сайта ги търпи , от страх от правителството наше, пълно с предатели?
цитирай
4. radostinalassa - Ботовете са ги възпитавали в обора със свинете...
20.07.2023 18:46
Потатори.
цитирай
5. radostinalassa - Блогът не изтрива този потатор...
20.07.2023 19:04
Значи е на щат в блога и той го пази, въпреки че нарушава правилата. Вече няма правила. Каквото кажа, това са правилата.
цитирай
6. radostinalassa - За информация на админа...
20.07.2023 20:30
потатор значи алкохолик и никак не е псувня.
цитирай
7. raders - :) Може и от балерина да се ръководи ...
20.07.2023 21:39
:) Може и от балерина да се ръководи военното министерство. Защото хората не мислят за войни, не се готвят за войни - те са миролюбиви и човечни и не са допускали, че, онова тъпо говедо в Кремъл ще започне война в Европа през 21 век. Да така е прав си - НАТО не са готови за война, но ако им се наложи да я водят, никакви танкове и ракети няма да му помогнат на Путин. Като нищо ще го направят пациент на тази гинеколожка.
цитирай
8. grigorsimov - на raders
21.07.2023 10:12
От педереси и джендъри, категорично, никакви войници не стават и няма как да Станат. Да не говорим за министри и генерали, независимо с какви оръжия разполагат.
ДА, те могат да "се бият" успешно с (т.е. да убиват) невъоръжени хора, и толкова.
Защото, "човек предполага, но Господ разполага"!
А с кого е Господ? С джендърите ли? Преценете сами!
цитирай
9. raders - От педереси и джендъри, категор...
25.07.2023 11:39
grigorsimov написа:
От педереси и джендъри, категорично, никакви войници не стават и няма как да Станат. Да не говорим за министри и генерали, независимо с какви оръжия разполагат.
ДА, те могат да "се бият" успешно с (т.е. да убиват) невъоръжени хора, и толкова.
Защото, "човек предполага, но Господ разполага"!
А с кого е Господ? С джендърите ли? Преценете сами!


Какви джендъри те тормозят, бе човек? Това, че има няколко гласовити извратеняци, не означава, че всички са такива. Ми то навсякъде ги има, включително и в Москва. Ти дотолкова си се захласнал в кремълската пропаганда, че не виждаш по-далеч от носа си. Руснаците трябва да се измитат от Украйна. Ако не доброволно, зорноволно. Това е положението.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28416995
Постинги: 4306
Коментари: 7565
Гласове: 8250
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930