Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2023 10:56 - Нови мъки в ада, заради телефоните. Свидетелство на дете, за компютърните игри. Откровение на отрока Марко
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1175 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Христос сред нас, сега и винаги. (Извадки от видео) Много от компютърните игри се разработват от американската агенция за военни технологии ДАРПА, и тези игри са кибер-оръжие, за погубване душите на хората, и особено децата. 
  В семейство на вярващи Православни, майката забранявала на момчето си да играе на компютърни игри, но детето продължавало да играе и никак не можела да го вразуми. Майката постоянно се молела на най-почитаните от нея светци, и пак забранявала на детото си да "играе". Накрая дълго молела господа да покаже ада на детето й, за да го вразуми.
  А момчето настоявало да играе и казвало, че тогава, ще измисли своя версия на играта Роблекс и ще печели пари от това. Но майка му отговаряла, че за такива неща няма Божия воля. 
  Тогава синът и започна да изобретява разни технически приспособления, приставки и какви ли не механизми. 
  Майката мислела, че това е по-добре, и че няма нищо лошо в изобретенията. Но във видението на детето, от ада, ставало дума, че и изобретенията също ще докарат беди. Например, играта която искало да измисли момчето, също ще е примка, или съблазън, за много деца.
  Тук допълвам, това което самото дете, не казва в аудиозаписа, по-долу, понеже тук детето разказва само това, което счита за по-важно, но преди това е разказвало на майка си, и  други неща, за които тя казва в този клип.
  След неколкото травми на детето, скоро му станало лошо и си легнало, без да вечеря. Майка му отишла да го види, а то и казало: "Мамо, аз току що бях в ада", и започнало да разказва, че Господ го допуснал, да поговори с "Дракона" (Сатаната), който му показал новите мъки в ада, за тези които играят, и му казал още много други неща, като следното: 
  - "Кай се, за това, че си играл, остана малко време. Ако не се покаеш, пръстът който те боли, няма да се оправи. А после казал, че чрез тези, които измислят игрите, се прокара уловка за горките дечица, които играят в тези игри."    Думи на майката: Аз започнах да благодаря на Бога, затова, че не чрез мене..., а Господ Сам го варазуми...   Ето и думите на детето: Христос Възкресе братя и сестри. Аз съм раб Божий Марко, обичам Господа. Но в последно време често се контузвах, я ръка, я крак, и после се разболях. Беше ми много лошо. Легнах да спа и на сън се оказах в ада, и говоря с Дракона. 
  Ето какво каза той: Всичките (кпомпютърни) игри са капани на бесовете, и целият свят е в този капан. Каза, че не трябва даже и да се докосва сензорният телефон (таблет), ръцете (ви) ще осакатяват. 
  Дракона ми показа новите мъки (в ада) и каза че телефоните с бутони може да се ползват. Но с появата на телефона с бутони, се появили и новите мъки в ада. И на мен Господ допусна да почувствам тези мъки. 
  Ако играеш, то в началото, ще гориш в (разтопена) лава, а после те хвърлят в клетка, а срещу тебе мечове. Те те разрязват, но парчетата ти, пак се съединяват, и после те привързват към горещо желязо и те принуждават да играеш. И за победа бият сто хиляди милиони пъти. И за загуба, също толкова. И главата разбиват с голям чук. И когато това свърши, пак се повтаря, пак и пак. 
  Драконът казваше, тези...? не трбва да се вършат, понеже ще причиняват вреда. Той обясни какво означават думите "изанкрафтър" (явно - название на компютърни игри, но думата не се разбира добре) "Стив Пьоръл Ентермен Ентердракон". 
  Стив значи демон, Пьорл означава телепортиране, Ентърмен означава - бесовски слуги, а Ентърдракон значи Антихрист - техният господар. Драконът беше точно като Манкрафт, само че огнен.  
  Каза, че най-големите игри-уловки са "манкрафт" и "роблекс". И който ги играе, отива направо в ада. 
  Да се гледат мулти филми и да се играе, не трябва. Но ако искаш да попаднеш в ада, тогава го прави. Може да гледате само православни канали... 
  Драконът каза, че най-разпространените грехове са "блуд", "гордост" и подобни на гордостта. Каза че всичките игри учат на зло, жестокост или блуд. 
  Например да вземем Манкрафт, там, все трябва да се убива и доубива, което никак не е добре. 
  А когато го питах: "Защо ми казваш всичко това?", той отговори: "Никога не бих ти го казал, но Господ ме задължи, да ти го кажа..." 
  Нататък той каза, че на земята всичко е негово, даже и храмовете. Но от светините той се плаши. Каза и че в полседните времена ще има много преяждане и много ще ядат хората. С това моят разказ звършва..., и така се събудих. 
    Извадки от: https://www.youtube.com/watch?v=7MNXv9U1vmk
    Превод, Григор Симов  



Гласувай:
1



1. radostinalassa - Много полезен пост..
20.07.2023 15:05
Четох за едно китайче, което си отрязало ръката , за да не играе на игри.
Ние не сме толкова безволеви. Игрите са поръчани от очните доктори, чиято работа се увеличава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28410986
Постинги: 4306
Коментари: 7565
Гласове: 8250
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930