Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2023 18:58 - ЕС все още не са забранили официално православието, но и този ден все някога ще дойде. Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 255 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 22.10.2023 14:55


Симеон Миланов    
Човек направо има чувството, че сме попаднали в есхатологичен сценарий и очакваме идването на Антихриста.... 

Аз обаче, не съм теолог или свещеник, тъй че ще оставя религиозно-есхатологичното тълкувание на тези, които са експерти. Това, което знам е, че режимът в Киев от 2014 година подрива православната вяра и Църквата, обстрелва със снаряди манастири, арестува монаси, а неонацистките психопати от "Азов", "Айдар", "Сич" и тнт изнасилват монахини и когато ограбват някой манастир не щадят нито църковната утвар, нито иконите. 

image

Нещо повече, не е тайна, че фаворизираните от киевската власт неонацисти са и неоезичници, поклонници на старите славянски идоли - Перун, Сварог и Велес. На втората снимка виждате нещо характерно за нова, "демократична" Украйна - неоезичници-идолопоклонници от "Азов", които се кланят на идолите, извършват КЪРВАВИ жертвоприношения и се кълнат на отдавна забравения от славянските народи мрак.... (езическото зло е забравено благодарение на делото на св. св. Кирил и Методий, на княз Борис Михаил, на св. Климент Охридски, Наум, Сава, Ангеларий и тнт). 

Антихристиянската политика на Украйна се връзва чудесно с богоборчеството, което стана характерно и за Запада напоследък. Все пак не е някаква тайна, че крайъгълният камък на американската и европейска политика, това е борбата с християнството. Може "драг кралици" (травестити) да изнасят лекции пред малки деца в училища и детски градини, но не може в класната стая да има разпятие. 

Бутат се стари готически катедрали във Франция, за да се строят молове или дори джамии, а в Съединените щати и Великобритания има съвсем легални сатанистки култове, почитащи Сатаната. В Гърция евроатлантическата власт си позволи дори да пусне полицията срещу атонските монаси, което не само е аморално, но и противоконституционно (Света Гора е автономна монашенска република). Легализират се всички извращения и активно се насърчават и рекламират, а законодателството не само, че е скъсало с християнските корени на Европа, но и работи за подкопаване на Църквата. 

Медиите много услужливо също разпалват презрение и омраза срещу Църквата - било то нашата БПЦ, Руската, Сръбската или дори Католическата.... Ако някой духовник се държи непристойно, недостойно и неподходящо за сана му, това се раздухва с пълна пара от медиите, но иначе, че това са редки случаи или че още по-масово е непристойното поведение сред политическия, бизнес и академичен елит и особено брюкселската номенклатура, се мълчи. 
Европа не просто е пост-християнско общество, тя е антихристиянско общество. 

Еврокомисията иска да наказва Унгария, защото не приема джендърната идеология и не мачка християнската църква и традиции, така както те са мачкани в антихристиянски държави като Франция, Германия или България. Ето защо не е изненадващо, че някога цивилозована, а днес оскотяла Европа, си затваря очите за антихристиянската политика на Украйна. 

Ами то разлика няма! Освен, че в ЕС все още не са забранили официално православието, но и този ден все някога ще дойде, защото както каза основният рупор на атлантизма у нас - Соломон Паси: "Ма*ната му на православието!"


https://www.lentata.com/

 



Гласувай:
1



1. iw69 - Нищо
21.10.2023 19:37
чудно наистина евросатанистите и това да постановят и долнопробните родни подизпълнители да се опитат да го прокарат.
цитирай
2. radostinalassa - Не може да се обединят католици и православни...
21.10.2023 21:13
Това било екхуменизъм. Различията им са твърде големи като на соевете помежду си. Затова Инквизицията е убивала само по външен вид.
Да не забравяме, че папата издига флага на ЛГБТК. За тях парите са най - важното нещо, а при нас не е така.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28400180
Постинги: 4306
Коментари: 7565
Гласове: 8249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930