Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03 15:35 - В Русия започват избори! Пророчество на Света Пелагия Рязанска
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 525 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 16.03 12:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Властта ще се променя, преди антихриста ще има реформи... И ето че пак на власт, ще дойдат комунистите!...

Но дали комунист или капиталист, всеки за себе си се грижи... За народа се грижи само Царят. И него Бог ще избере! 

Епископите на Руската Православна Църква ще отстъпят от Истината на Православната Вяра, и няма да вярват в пророчествата за възкресението на Русия! И за изобличаването им, ще бъде възкресен от мъртвите, Преподобния Серафим Саровски. И след много дивни чудеса, новото духовенство ще е преданно на Господа и ще учи народа, да служи на Царя - Отец, с цялото си сърце". 


Света Пелагия Рязанска.


https://www.youtube.com/watch?v=82W6brd3aZs


Превод, Григор Симов


..........................................


 Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!  

Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин.  

Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину!  

Слава Христу, смерт Антихристу!

    ...............................................

    Господи благослови!        



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. 1997 - Неразбираема метаморфоза
15.03 18:37
Как от борец за демокрация се превърна в борец за царщина? Имаш ли обяснение?
цитирай
2. grigorsimov - А може ли да се бориш за нещо, без да знаещ защо го правиш?
15.03 21:14
Отговора е "много прост".
Задкулисните господари на света, шепата еврейски банкери, "водят света от едно разочарование към друго" (цитат от тайните протоколи...). И на практика, всяко от т.н. революции или "освобождения", винаги довеждат до по-лошо, и до много по-лошо. И който не е чел задълбочено ционистките протоколи, няма как да се ориентира за нищо, и в политиката, и в икономиката, и в т.н. култура, и в образованието, и в медицината... И в живота, въобще! И почти винаги ще се бори, уж за всеобщо благо, а всъщност, за чужди, сатанински интереси!!
Та, в моя случай, по времето на комунизна, който е една от разновидноститв на юдейските форми за максимално заробване на народите, традиционните права и свободи на хората бяха сведени почти до нула. Оставаше само правото, да живуркаш, без да си казваш откровено мнението, по никакви въпроси, за да не пострадаш сериозно.
По времето на комунизма, през 50-те и 60-те години, бедността и мизерията, особено по селата, беше явна и засягаше почти всеки обикновен човек. А на Запад, в това време хората поне формално, имаха право и на дребна частна инициатива, и нс свободно движение, в страната и по света. И заплатите бяха неколкократно по-големи. И още тогава, от западна Европа идваха на почивка или екскурзия в България, хора живеещи на социални помощи!! И това, естествено, не можеше да остане незабелязано поне от малка част, от мизерстващите "строители на комунизма".
И предвид положението ни, в селата а и в градовете, от преди комунизма и преди насислствената, т.н. колективизация, т.е отнемането земеделскте имоти и добитъка и инвентара, когато човек виждайки общото ни, и своето положение, и узнае поне приблизително, как се живее на Запад, няма как да не се разсърди и даже разгневи.
Така и аз, още преди да стана пълнолетен, понаучих некои неща, къде от радистанциите, къде от разговори на хора, и набързо реших за себе си, да търся начин да бягам през граница, на запад.
Но от днешна гледна точка, се оказа, че демокрацията буквално е ДЕМОНОКРАЦИЯ, т.е изтънчена власт на сатанинските сили, чийто бог е дяволът!

цитирай
3. grigorsimov - Продължение на коментар 3.
15.03 21:43
И без да изпадам в подробности, минавайки през повечето идеологически и "духовни" имами, след като "достатъчно" се информирах, колкото да разбера главното, в края на краищата стигнах да пълното и непоклатимо убеждение, че истината е само в Господа Иисуса Христа и конкретно, в Православното Християнство.
А ако съвсем основателно кажете, че почти всички виждат реалното не завидно състояние на днешното православие, венага ще ви напомня, че сатанистите, които убиха Христа, мислейки че с това ще се отърват от Него, никога не са спирали всестранната си борба срещу Христовите Апостоли и срещу Църквата Христова, срещу Православната Църква.
Предполагам, не може да не сте чули за трите века периодични, но страшни гонения срещу първите християни и християнски общини, извършвани от явни или тайни евреи, или подтиквани от евреите, Управници. И е невероятно чудо, че Христовата Църква е оцелела до ден днешен, въпреки безбройните смутове, ереси и заговори срещу нея. Но в каря на краищата, цената на оцеляването на Църквата е, превземането и, от вътре, и изпразването и, от истинското й съдържание.
И днес имаме 16 поместни Православни Църкви, които реално са подчинени на Света и на княза на Света - Дявола!
В Църквите са нарушени почти всички църковни Канони, и имитирайки привидно православие, Архиереите църковни водат Църквите и всичките църковни хора, към ада, в повечето случаи - съзнателно, понеже по начало или в последствие са станали, така или иначе, масони, т.е. сатанисти, командвани от Върховното Сатанинско Юдейство.
Затова Христос е казал в очите на юдейските първосвещеници и управници:
-"Ваш баща е дяволът и вие неговие похоти искате да изпълнявате..."
И още: "Княз на света е даволът"! "Светът живее в зло"! "Който е приятел на света, той е враг на Бога"!
А олицетворение на света са светските управници и светските страсти и светските мними блага!
Затова и Блаженната Пелагия Рязанска в пророчествата си казва, че "за народа мисли само Царят"!
Желая ви всичко добро!
цитирай
4. 1997 - Благодаря за отговора
17.03 11:00
Изборът на религия е свободен. Свободен е и прехода от привърженик на демокрация към монархия. Интересно ми беше Защо? Не вярвам да е само заради Пелагия Рязанска, но няма да питам повече.
Желая всичко добро.
цитирай
5. grigorsimov - "Интересно ми беше Защо"?
17.03 12:59
Разбира се, не само за това, че така е пророчествала Пелагия Рязанска, а защото в Русия става дума за истински Православен Цар, а не за масон, каквито по принцип, са всички монарси, понеже всички те задължително са евреи, от строго определени "благороднически" фамилии. А евреите, ако не са истински православни, са сатанисти. Виж видеото на главния, миоже би беше, израелски равин, който след кратки усукваня, директно казва, че Бог на юдеите е сатаната!! Ще го намериш в моя блог, - десетина публикации назад.
Такива сатанисти са и комунистите, и демонократите, и т.н.
А сатанистите са съзнателни (принудени или доброволни) служители на дявола, което ще рече, на Абсолютното Зло, В пълния смисъл на тази дума, ако изобщо това ти говори нещо!
Разбира се, има и некои по-дребни политици, или общественици, които меже и да не са масони, но не са ли истински християни, даже и без да го съзнават, ще служат или ще се борят за силите на злото, вместо за някаква човешка правда, както те си мислят.
цитирай
6. mapo - Монархията, е най-естественият ...
21.03 14:36
Монархията, е най-естественият начин на управление - не случайно хиляди години точно това е била формата на управление, а също така това е и единствената форма при стадните животни.

Най-големият проблем, който не винаги съществува, но е много често срещан, е предаването на властта по наследство вместо по заслуги - затова животните нямат проблеми с подобна структура, а при хората се изражда и позволява навлизането на вредни и пагубни за родът системи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28397461
Постинги: 4305
Коментари: 7564
Гласове: 8249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930