Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2023 21:40 - Сатанистите беснеят! Детски градини в Германия въвеждат „стаи за сексуално изследване“, където да учат децата на сексуални "игри"! Забрани им Господи!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 976 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.08.2023 11:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Няколко детски градини в Германия обмислят или вече са приготвили „стаи за сексуално изследване“, където децата да участват в сексуални игри.

Две занимални в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия са обсъдили планове за насърчаване на безопасни места, където малките деца могат да изследват мастурбацията, съобщи Die Welt.

image


  Актуално 29.08.2023 Автор: Обективно  


Германският вестник съобщи, че една детска градина в Керпен предлага на децата „свободата да изпробват детската сексуалност“. Детската градина коментира скандала с обяснението, че сексуалното самозадоволяване е от „голямо значение“, настоявайки, че „мастурбацията е нормална“.

Друга детска градина в Германия, открита в град Райнберг, въвежда „докторски игри“, при които децата са приканвани да разглеждат телата на други ученици. Твърди се, че детската градина е насърчила децата да изберат конкретен ученик, чието тяло желаят да изследват „внимателно“, но ги е предупредила, че „никакви предмети не трябва да се вкарват в телесните отвори“.

По-рано тази година през юни германският таблоид Bild съобщи за подобни практики, които се насърчават в детски център в Хановер, което стана ясно след изпращане на имейл до родителите.

В насока от 10 точки центърът каза на родителите за намерението си да въведе „докторски игри“, в които децата могат да „галят и преглеждат“ себе си и другите.

„Всички деца, особено в предучилищните, са наясно с местата в съоръжението, където може да се осъщетсвява изследване на голо тяло“, се казва в насоките до родителите.

„Всяко дете решава за себе си дали и с кого иска да играе физически и сексуални игри. Момичетата и момчетата се галят и разглеждат само толкова, колкото е удобно за тях и за другите деца.

Концепцията беше подкрепена от Pro Familia, водещата професионална асоциация за сексуалност и партньорство в Германия, която наскоро публикува препоръки към дневните центрове, насърчаващи практиката.

След обществена реакция детската градина Awo-Kita в Хановер отмени проекта, след като говорител на Министерството на образованието в столицата на провинция Долна Саксония каза, че „образователната концепция в тази форма застрашава благосъстоянието на детето“.

Главният изпълнителен директор на компанията за управление на детската градина по-късно заяви, че писмото до родителите не е било одобрено от централния офис, съобщи Der Spiegel през юли.

В Северен Рейн-Вестфалия обаче местното правителство не изглежда да се притеснява от практиката. На въпрос от Die Welt за идеята децата да бъдат насърчавани да мастурбират и да се докосват сексуално държавното министерство за децата заяви, че „сексуалното поведение на децата“ не може да „бъде предотвратено“ и настоя, че не планира да се свърже с дневните центрове в рамките на своята компетентност, за да обсъди въпроса.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28419913
Постинги: 4306
Коментари: 7565
Гласове: 8250
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930