Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2022 14:44 - Последна част на "РПЦ ЦИ е приемница на Московския Патриархат"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 183 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.12.2022 14:48


"Вие Кириловци и Унуфриевци знайте, че посещавайки храмовете, и вие сте в Световната религия на антихриста - Хрислам! И сте под Църковната Анатема, като ерерици - отлъчени от Благодатта Божия"!
  "Днес всеки православен храм и манастир има свой идентифинационен номер и свое цифрово име, с което е записан в световния компютърен регистър на антихриста".

  "Поместният Събор на РПЦ ЦИ, осъди тази ерес на екуменизма, като ерес на духа, на антихриста. И всичките поддържници на тази ерес попаднаха под Църковна Анатема"! 

  Екуменизмът е обединение на всички религии, под благовидния предлог, за световно братство. И сега вече всичките вери се обединиха, понеже в сърцевината си, те всички са еднакви. 

  Да, външно се различават. Католичеството, протестантизмът, ислямът, юдаизмът, будизмът и другите езически култове, - имат свои особености, свои религиозни и обредни практики. Но всички те са движими от един дух, от духа на антихриста.  Всички те изпълняват религиозните си предписания и ритуали, заради земния свят, за изгоди и благополучие. И православният човек, по дух, с нищо не се отличава от католика, мюсулманина или будиста, ако и той изпълнява църковните предписания, заради земни изгоди и благоденствие.

  И свещеноначалието на московския патриархат, начело с Кирил Лъжепатриархович, е пленено от духа на антихриста, Те от много години участват в ерестта на екуменизма и провеждат съвместни молитви и мероприятия с враговете Христови. Подписват с тях съвместни документи и предават вярата Православна.

  Световната религия "хрислам"вече е създадена, и предателите от Московската Патриаршия бяхя непосредствени учасници в това беззаконие.

  Поместният Събор на РПЦ ЦИ, осъди тази ерес на екуменизма, като ерес на духа, на антихриста. И всичките поддържници на тази ерес попаднаха под Църковна Анатема!  Вие Кириловци и Унуфриевци знайте, че посещавайки храмовете им, и вие сте в Световната религия на антихриста - Хрислам!! И сте под Църковна Анатема, като еретици, т.е. отлъчени от Благодатта Божия! И не се заблуждавайте че в храмовете чувствате благодат (това е минало).

  Тези православни, които още търсят, тревожат се и искат да намерят изход от сегашното трудно църковно положение, Господ още не ги е оставил, и може да им помогне да намерят Истината. А тези които упорстват в заблуждението си, вече са отлъчени от Благодатта на Светия Дух.

  За провеждащите процеса на глобализацията и екуменизма, не е важно, че православният храм се отличава от католическите базилики, от протестантските кирхи и от мюсулманските джамии. Важното е, по дух, всички те, да са единни, и всичките храмови сгради да са в световния списък на антихриста, и да са приели свое Цифрово Име. 

  Днес всеки православен храм и манастир има свой идентифинационен номер и свое цифрово име, с което е записан в световния компютърен регистър на антихриста. Да си припомним църковната история, когато православните храмове преминавали под владение на Ариани, Монофизити и други еретици.

  Външно, когато в тях влизал православен човек, не виждал никава разлика, от истинните православни храмове. Разликата била само в това, че в единия храм служи верен пастир Христов, а в другия служи еретик. 

  Така и сега, когато човек влиза в православни храмове, външно те така си остават, като православни, но в тях служат еретици - екуменисти, и еретици - глобалисти.  И врагът прави всичко възможно, православните хора да не разберат това. Но ние пастирите от РПЦ ЦИ правим всички, вие да разберете това и да излезете от тези храмове, които вече на са наши! Те вече са на антихриста. 

  Светите Отци казвали, че ще дойде такова време, повече да не трябва, да се иде в храмовете. И това време дойде. 

  Светите Отци казвали и, че който в последното време посещава храмовете, никой от тях няма да се спаси!

  Истинните православни и пастири минаха на домашно, катакомбно Богослужение. Другата рожба на ерестта на духа на антихриста, е процесът на глобализацията, - т.е. световният регистър за отчет на всички хора. В който всички хора (и добитък) и предмети, с които хората живеят, се внасят в световния компютърен списък, под определен номер. И този номер заменя името на човека. И свидетелства, че човек, вместо в книгата на Живота, се е записал в книгата на смъртта, на дявола, в световния компютър.

  В началото номерата се давали на човека, на хартиен документ, като ЕГН в паспорта, биометричен документ и т.н. 

  А сега този номер, във вид на нано-микрочипове, започнаха да инжектират в организма на хората, и променят самия генетичен код на човека. И това вече е белегът на антихриста. 

  И свещеноначалието на московския патриархат и на украинската православна Църква (и на всичките поместни църкви), не пожела да вникне в това, и благослови хората за чипизация, и за страшно предателство на Бога. 

  Те поведоха хората към антихриста, и така МП и УПЦ изгубиха истинността си. А хората като слепи овчици вървят след тези слепи пастири, и сами предават Бога. Господ ни изпратил Своя Пророк, отрока Вячеслав Чебаркулски, който ни предупреждаваше за всичките тези изкушения на антихриста, за да знаят хората и да не приемат всичките тези бесовски документи и "ваксини". 

  А много православни свещеници от МП и УПЦ хулеха светия отрок, с което похулиха Светия Дух, който говореше чрез него.

  Хората които не послушаха отрока Вячеслав, отиват и приемат белега на звяра. Но ако не приемаш Божиите хора, ти не приемаш, чрез тях, и самия Бог. А ако не приемаш Бога, приемаш дявола. 

  Поместният Събор на РПЦ ЦИ осъди това страшно масово предателство на Московския Патриархат. Съборът засвидетелства, че МП е отпаднал от истината и е изгубил статуса - Поместна Църква. И статусът - поместна Църква премина в РПЦ Царска Империя, която е единствената част от РПЦ, която не участва в екуменизма и глобализацията, - които са ересите на духа на антихриста, и опази духа на чистотата и истинността, на Православието. 

  МП вече не е поместна Църква и не е Църква Христова. МП и УПЦ са просто, църковни обредни организации, парчета от обвивката на православието. 

  Както покойникът лежи в ковчега и мълчи, така и пастирите на МП и УПЦ са като духовни покойници. Мълчат и не предупреждават хората за съвременните капани на антихриста. 

  Не може да е МП църква Христова, щом се е поклонила на антихриста. Вниквайте в това православни, чуйте това братя и сестри, ако у вас е останал поне малко, страх Божий и ревност за Бога. 

  Ако православните не излязат от МП и УПЦ, и от другите части на РПЦ, отклонили се в ерес, всички те ще приемат антихриста. 

  В началото те приеха духа на антихриста, после приеха екуменизма и глобализацията - ересите на духа на антихриста, а после, като се яви синът на погибелта, те ще му се поклонят. Всичко това е закономерно, но е много страшно и тъжно. 

  Събудете се Православни, ако все още сте способни на това. Вижте, че повече от една трета от населението на земята прие белега на звяра. Какво още чакате? Понеже всички вас вече ви подпечатаха, с благословията на главния пастир, на МП.

  Събудете се, докато антихрист още не се е възцарил. Събудете се и приемете Царя Православен, когото ни е изпратил Спасителят наш, Господ Иисус Христос, за да оживотвори душите ни с Благодатта на Светия Дух, и да ни укрепи, пред лицето на всичките трудности, изпитания и изкушения. 

  Само в обединение под омофора на Държавния Патриарх Зосима, можем да съхраним Православната Вяра, от властта и робството, на сина на погибелта. 

  Само в обединение под властта на Православния Цар, е нашата сила и нашето спасение.

  Да бъде със всички вас, милостта и любовта на Господа наш, Иисуса Христа.

Да бъде със всички вас покровът на Света Богородица,

Да бъде със всички вас Благодатта на Светия Дух! 

  С вас беседваше епископ Никодим.

  Да ви спаси Христос. Амин.


    Превод, Григор Симов, от:

    https://www.youtube.com/watch?v=RXd4Ce13H3k&t=1147s  


    КРАЙ, и Богу слава!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28387647
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930